Στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy στις 3-4 Δεκεμβρίου 2016, η Ελλάδα παρουσιάζει σε χιλιάδες Πολωνούς επισκέπτες τον τουρισμό, την πλούσια γαστρονομία και τα προϊόντα της

2_

H North Events σε συνέχεια της 1ης μεγάλης επιτυχημένης έκθεσης για την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-13 Δεκεμβρίου 2015, στη Βαρσοβία, ανακοινώνει την 2η έκθεση τουρισμού GRECKA PANORAMA μαζί με την The Greek Food Festival.

Η The Greek Food Festival η πρώτη διοργάνωση που θα παρουσιάζει την πλούσια γαστρονομική παράδοση και προϊόντα της Ελλάδας σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης. Στην Πολωνία την περίοδο 2009-2014 οι ελληνικές εξαγωγές ξεπέρασαν το ποσό των 300.000.000€ σημειώνοντας 60% αύξηση, με κύρια εξαγώγιμα προϊόντα τα νωπά φρούτα, τα τυριά, τα νωπά ψάρια και φιλέτα, και το ελαιόλαδο.

Η Πολωνία αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά, σχεδόν 39 εκατομμυρίων κατοίκων, με ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους στην Ευρώπη, αφού ήδη καταλαμβάνει την 8η θέση ως οικονομική δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η The Greek Food Festival αποσκοπεί στο χτίσιμο της εικόνας και της ταυτότητας του ελληνικού προϊόντος, στην αναγνωρισιμότητα της ελληνικής γαστρονομίας και προϊόντων μέσα από μία ουσιαστική προβολή και πρώτη δυναμική παρουσίαση για τον ελληνικό κλάδο τροφίμων στην Πολωνία.  Μέσα από την διοργάνωση γίνεται εφικτή η παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών, η επικοινωνία με στοχευμένους αγοραστές και η διεύρυνση πελατολογίου με νέους δυναμικούς πελάτες.

Οι εγγραφές και για τις 2 διοργανώσεις έχουν ξεκινήσει από τον Απρίλιο, με ιδιαίτερα οφέλη για τους εκθέτες αλλά και εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικών συναντήσεων για την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στις Ελληνικές & Πολωνικές επιχειρήσεις.

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής στην έκθεση και στις Β2Β συναντήσεις στείλτε στο exports@globalgreece.gr.