Η Coffee Island  τιμήθηκε ως μία από τις 10 επιχειρήσεις με τον τίτλο  «Ruban d’Honneur» στα πλαίσια του βραβείου «Growth Strategy of the Year», των European Business Awards 2014-2015. Τα European Business Awards απονέμονται ετησίως και επιβραβεύουν ευρωπαϊκές εταιρείες κάθε είδους και μεγέθους από όλο το φάσμα της βιομηχανίας, για την υπεροχή τους, τις καλές και καινοτόμες πρακτικές τους.

Οι 110 επιχειρήσεις  που διακρίθηκαν με τον τίτλο «Ruban d’Honneur» αναδείχθηκαν μέσα από 709 National Champions, από μια υψηλού κύρους κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, πολιτικούς ηγέτες, ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες. Την φετινή 8η χρονιά των βραβείων, συμμετείχαν στον διαγωνισμό 24.000 επιχειρήσεις από 33 Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards, δήλωσε σχετικά: «Η Coffee Island είναι από τις επιχειρήσεις που έλαβαν τη διάκριση «Ruban d’Honneur» και αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικό παράδειγμα καινοτομίας, δεοντολογίας και οικονομικής επιτυχίας και είμαι βέβαιος ότι θα εμπνεύσει και άλλες εταιρείες στην Ευρώπη».

Παράλληλα με το διαγωνισμό, συνεχίζεται και η ψηφοφορία του κοινού, η οποία θα αναδείξει με τη σειρά της τον National Public Champion. Τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν στις 3 Μαρτίου αλλά οι National Public Champions θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας, η οποία θα συνεχιστεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island, δήλωσε για τη διάκριση: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την απονομή του τιμητικού τίτλου «Ruban d’Honneur»  τόσο για την εκπροσώπηση της  Ελλάδας όσο και για την ίδια την εταιρεία και το δίκτυο καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων της οικογένειας Coffee Island. Η διάκριση αυτή είναι μια απόδειξη πως οι εταιρείες της περιφέρειας υπηρετώντας με αγάπη το αντικείμενο δραστηριοποίησής τους, με σωστές δομές και επιμονή μπορούν να ξεχωρίσουν και να πετύχουν πολλά στο επιχειρηματικό περιβάλλον τόσο της ελληνικής αγοράς όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.  Συνεπώς, η επιτυχία της Coffee Island δεν ανήκει μόνο στην εταιρεία αλλά εκπροσωπεί το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας».

Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Coffee Island_ EBA Ruban d' Honneur 2014-15