Οι Έλληνες του εξωτερικού φαίνεται να κερδίζουν ασταμάτητα διακρίσεις, όπως ακριβώς συνέβη και με το ελληνικό εστιατόριο Irodion, της οικογένειας Ράπτη στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, το Irodion Restaurant, που βρίσκεται στο Oosterhout της Ολλανδίας, απέσπασε το βραβείο καλύτερου εστιατορίου σε μια διοργάνωση η οποία τελείται υπό την αιγίδα του Verkiezing Leukste Restaurant 2018.

Μέσω της διοργάνωσης, οι κάτοικοι της Ολλανδίας, από 4 Ιανουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου είχαν την δυνατότητα να ψηφίσουν μέσω SMS ή της αντίστοιχης ιστοσελίδας για το ποιο θεωρούν το καλύτερο εστιατόριο, έχοντας ως κριτήριο αποκλειστικά τη γεύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Irodion Restaurant είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα εστιατόριο τόσο στην Ολλανδία, όσο και στο Λουξεμβούργο και το Βέλγιο, αφού προσφέρει 350 θέσεις στον εσωτερικό του χώρο και άλλες 100 εξωτερικά, ενώ το προσωπικό αριθμεί τα 50 μέλη.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το καλό φαγητό, η προσεγμένη ποιότητα, η άψογη εξυπηρέτηση, το ζεστό και φιλικό περιβάλλον του εστιατορίου και φυσικά τα 26 χρόνια λειτουργίας του είναι τα στοιχεία κλειδιά που έκαναν την επιχείρηση επιτυχή αλλά και κέρδισαν αυτό το μοναδικό βραβείο.