“Lobster Roll”: Το νέο πιάτο του Opsarion
Το Opsarion είναι ένα καταστημα εστίασης που δύσκολα χωράει σε μια κατηγορία από τις ήδη υπάρχουσες.
Θα το χαρακτηρίζαμε ως έναν χώρο άκρως Ελληνικό, μοντέρνο, που παράλληλα εχει κρατήσει πολλά παραδοσιακά στοιχεία της Ρόδου (όπου και βρίσκεται), όσον αφορά στη διαμορφωση του χώρου όπως και του μενού.
Μέσα από αυτό, λοιπόν, στόχος είναι να επαναπροσδιοριστεί ο τρόπος κατανάλωσης ψαριού και θαλασσινών στην Ελλάδα.
Αξίζει να αναφερθούμε στο νέο πιάτο του εστιατορίου, το “Lobster Roll” το οποίο ειναι αστακός σε ψωμάκι μπριός με μία σως του εστιατορίου, η οποία έχει ως βάση τη μαγιονέζα και γαρνίρισμα σχινόπρασο, baby μαρούλι, ρόκα και παντζαρόφυλλο με βινεγκρέτ μπαλσάμικου, το οποίο είναι το πρώτο και το μοναδικό στο νησί της Ρόδου.