Lunchphoria: Κάτι φτιάχνει η βραβευμένη σεφ Diane Kochilas στο αεροδρόμιο!
Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Speak Aθenian. Be an Aθenian» και της νέας ενότητας (για τον Ιούλιο) «Lunchphoria», βρέθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο και παρουσίασε γεύσεις ελληνικές ….”Beyond Tzatziki!”,η DianeKochilas, η βραβευμένη «γκουρού της ελληνικής κουζίνας», αρθρογράφος και συγγραφέας 17 βιβλίων για την ελληνική μαγειρική.
Η Diane θα είναι και αύριο Παρασκευή στο αεροδρόμιο από 11 – 12 το μεσημέρι (Αναχωρήσεις, Εμπορικό Κέντρο αεροδρομίου, είσοδος ελεύθερη) με στόχο να μας «ταξιδέψει» υγιεινά και γευστικά όπως εκείνη ξέρει!
Η ενότητα «Lunchphoria» πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμμετοχή των εταιρειών/καταστημάτων στο αεροδρόμιο: