Το πιο ωραίο μπαλκόνι του κόσμου βρίσκεται στη Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ένα παγκόσμιο αξιοθέατο, ένας προορισμός γεμάτος συγκινήσεις που όλοι πρέπει κάποια στιγμή στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν. Το πασίγνωστο νησί προσφέρει το πιο φημισμένο ηλιοβασίλεμα, ανεπανάληπτη θέα στην Καλντέρα και το Αιγαίο καθώς και ασύγκριτες γαστρονομικές και οινολογικές απολαύσεις .

Υπάρχει όμως ένα σημείο σε αυτό τον τόπο όπου η φαντασία και η ελευθερία των αισθήσεων δεν έχουν όρια. Εκεί βρίσκεται το πιο ωραίο μπαλκόνι σε όλο το κόσμο, το μπαλκόνι του Lycabettus Restaurant ή αλλιώς το εστιατόριο του ξενοδοχείου Andronis Luxury Suites που έχει χαρίσει ονειρεμένες στιγμές σε όσους έχουν δειπνήσει κάτω από τον έναστρο ουρανό του, απολαμβάνοντας την ασύγκριτη θέα σε ένα χαλαρό και κομψό περιβάλλον.

Δείγμα του ότι το Lycabettus Restaurant δεν υπολογίζεται τυχαία ως μία από τις πιο μαγευτικές τοποθεσίες παγκοσμίως, αποτέλεσε η πρόσφατη φιλοξενία του στις πρώτες δύο σελίδες (του τεύχους Απριλίου) του National Geographic Traveler, του πιο αναγνωρισμένου ταξιδιωτικού περιοδικού παγκοσμίως για τις δυνατές εμπειρίες που μεταφέρει στους αναγνώστες του.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία “γεύση” από αυτή τη μοναδική εμπειρία:

Στην κουζίνα του πολυβραβευμένου εστιατορίου επικρατεί άφθονη φαντασία καθώς ο σεφ επιμελείται αριστουργηματικά πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική και διεθνή γκουρμέτ γαστρονομία. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ετήσιο Andronis Gastronomy Event όπου καταξιωμένοι σεφ από όλο το κόσμο δημιουργούν μεταξύ άλλων και στο χώρο του Lycabettus Restaurant, βραδιές ιδιαίτερης γοητείας. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να περιμένει κανείς παρά την καλύτερη γευστική εμπειρία συνοδευόμενη από την ασύγκριτη εξυπηρέτηση που αντανακλά τη φιλοσοφία του ομίλου Andronis Exclusive.