Μία μάλλον ασυνήθιστη ιστορία μαθαίνουμε για τον 56χρονο Έλληνα επιχειρηματία Gus Romas, ο οποίος από τα 15 του ζει και εργάζεται στην Αμερική και μαζί με την οικογένειά του διατηρούν 5 εστιατόρια.

bobo

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η φαντασία του. Το ένα εστιατόριο τους , το οποίο είναι και αλυσίδα, το Bo-Bo’s Gyro δεν είναι ένα απλό σουβλατζίδικο, αλλά είναι μια ψησταριά μαζί με ζαχαροπλαστείο – παγωτατζίδικο, το οποίο είναι διακοσμημένο θεματικά στο στυλ της δεκαετίας του’50 και το χώρο διακοσμούν τοιχογραφίες με διάφορα αμερικάνικα ποπ είδωλα και  κλασσικές πλέον σκηνές από ταινίες. Μάλιστα, παρά τη ρετρό αισθητική του, το εστιατόριο αυτό διαθέτει ακόμα και δική του εφαρμογή συμβατή με android και apple, για Online παραγγελίες και κρατήσεις

bobo1

Η άλλη του επιχείρηση Canteen Restaurant,δίνει άλλο νόημα στο πρωινό εδώ και 16 χρόνια, καθώς οι πελάτες του μπορούν να βρουν όλα τα είδη πρωινών και bruch, σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, πιάτα με αυγά, τοστ, φρέσκα φρούτα, pancakes, κρέπες και βάφλες.

παν1 παν

Με την τελευταία του επιχειρηματική κίνηση έκανε τη φράουλα σήμα κατατεθέν του. Στο νέο του εστιατόριο  Strawberry Field Pancake & Cafe στο Lincolnshire, λοιπόν, όλα τα πιάτα έρχονται γαρνιρισμένα και με μία φρέσκια φράουλα. Ο Romas έχει δηλώσει ότι στην αρχή το έκανε για να δικαιολογήσει το όνομα του εστιατορίου και να κάνει εντύπωση, αλλά πλέον όλοι οι πελάτες το ζητούν. Είτε πρόκειται για τα αλμυρά, είτε για τα γλυκά πιάτα του μενού, η φράουλα πάντα βρίσκει έναν τρόπο να ταιριάξει γευστικά. Μάλιστα, μέσω του  Strawberry Field Pancake & Cafe ο Έλληνας επιχειρηματίας εμπορεύεται και τον οργανικό καφέ που παράγει και συσκευάζει.

*Όλες οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες των εστιατορίων στο Facebook.