Τι γίνεται όταν η πρωτοπορία συναντά το παρελθόν; Τι γίνεται όταν μια κλασική γεύση εκμεταλλεύεται την παράδοση και δημιουργεί μια νέα;

Το Quick Pleasure κάνει αυτό ακριβώς, και προσφέρει τα ζυμαρικά αλλιώς! Η παραδοσιακή συνταγής της γιαγιάς για χειροποίητα φρέσκα ζυμαρικά εδώ αλλάζει μορφή και προσαρμόζεται στην σύγχρονη εποχή, προκαλώντας κάτι παραπάνω από ευχαρίστηση.

Φρέσκα ζυμαρικά σε περιμένουν καθημερινά σε ένα κουκλίστικο μαγαζί στο Γκάζι, άλλωστε ξεχωρίζει από μακριά το ιδιαίτερο πράσινο χρώμα του, και υπόσχονται να σου μείνουν αξέχαστα. Τι τα κάνει διαφορετικά;
Οι 3 νέοι πρωτοποριακοί μάγειρες, Δημήτρης, Γιώργος και Στέφανος και η αστείρευτη  
έμπνευσή τους.

Εδώ και λίγα χρόνια οι 3 αυτές προσωπικότητες αλλάζουν τη μαγειρική κουλτούρα προσφέροντας μοναδικό μενού από φρέσκα ζυμαρικά, γεμιστά και μη, και σε καλούν να τα δοκιμάσεις συνδυάζοντας τα με τις εξίσου μοναδικές τους σάλτσες. Η ποικιλία των συνδυασμών είναι, φυσικά, μεγάλη αφού εσύ επιλέγεις τι θα δοκιμάσεις. Μπαίνεις, επιλέγεις, παίρνεις το πακετάκι σου και απολαμβάνεις. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο νόστιμα.

12 ζυμαρικά και 12 σάλτσες περιμένουν να τις επιλέξεις, μια δύσκολη, αδιαμφισβήτητα, απόφαση που δε θα σε απογοητεύσει. Πέραν όμως αυτών, μπορείς ακόμα να κάνεις και συνδυασμό περισσότερων της μιας σάλτσας. Κι αν δεν θέλεις να δοκιμάσεις τα ζυμαρικά με τον κλασικό τρόπο, σου δίνουν και την εναλλακτική του ριζότο, της μακαρονοσαλάτας κλπ, ενώ η εμπειρία έρχεται να ολοκληρωθεί με τον πιο γλυκό τρόπο, αφού μπορείς να δοκιμάσεις και τα εξαιρετικά τους pancake με σοκολάτα.

Η ποικιλία σε συνδυασμό με τις μοναδικές τιμές και φυσικά το ατελείωτο κέφι των παιδιών, που θα σε εξυπηρετήσουν, καθιστούν το Quick Pleasure τον απόλυτο προορισμό για φρέσκα ζυμαρικά, και μάλιστα για όλες τις ώρες. Τι καλύτερο από μια γευστική μακαρονάδα ύστερα από ένα μεγάλο ξενύχτι στη νυχτερινή ζωή του Κεραμεικού; Το Quick Pleasure προνοεί και προσφέρει υπηρεσίες delivery 13.00 με 01.00, ενώ για τα “νυχτοπούλια” παραμένει ανοιχτό έως τις 9 το πρωί.

Η απόλυτη ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου, εδώ, γίνεται πραγματικότητα με τις μοναδικές γεύσεις να δημιουργούν τη δική τους ιστορία στο κέντρο της πόλης.

Γεύσεις, Άνθρωποι, Εμπειρίες, τρεις λέξεις που θα περιέγραφαν άριστα το συγκεκριμένο μαγαζί street food. Γιατί πάντα ο σωστός συνδυασμός έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα.