Διαδικτυακή εφαρμογή -για την Ένωση Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων του Ν. Σερρών- υλοποίησε το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο συνεργασίας του με φορείς της πόλης αλλά και του Νομού Σερρών.

Αναλυτικότερα, η εφαρμογή SerresDelivery.gr αναπτύχθηκε από μεταπτυχιακούς φοιτητές με την επίβλεψη Καθηγητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ., με στόχο αφενός στη βελτίωση των υπηρεσιών των μελών της Ένωσης Εστιατόρων και αφετέρου στην πρακτική άσκηση των φοιτητών σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και στην αντιμετώπιση αληθινών προβλημάτων προγραμματισμού και όχι προσομοιώσεων.

Το SerresDelivery.gr αποτελεί καινοτομία στον τομέα, καθώς είναι ένα εργαλείο παραγγελιών, που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους επαγγελματίες, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

 

Στο SerresDelivery.gr, οι παραγγελίες φτάνουν από τον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ του πελάτη απευθείας στο εστιατόριο, χωρίς μεσάζοντες! Έτσι τα καταστήματα αποφεύγουν σημαντικά έξοδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να υπάρχει η δυνατότητα από το εστιατόριο, τα ποσά αυτά να τα επιστρέψει πίσω στον πελάτη, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Όπως για παράδειγμα με καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών από τα εστιατόρια, με μεγαλύτερες προσφορές ή με πρόσληψη περισσότερων διανομέων.

Η διαδικασία είναι απλή: Διαλέγεις το κατάστημα, επιλέγεις τα προϊόντα που επιθυμείς, και αυτά έρχονται στην πόρτα σου γρήγορα και άμεσα.