Ένα εστιατόριο μπορεί να μην έχει τραπέζια, προσωπικό ή μεγάλη ποικιλία στο μενού, αλλά ένα εστιατόριο έχει σίγουρα κουζίνα, σωστά; Λάθος. Στο pop-up εστιατόριο Take In στο Ελσίνκι της Φιλανδίας δεν υπάρχει κουζίνα.

Πρόκειται για μία πολύ πρωτοποριακή ιδέα, σύμφωνα με την οποία οι πελάτες του Take In παραγγέλνουν μέσω του app Wolt φαγητό από 20 διαφορετικά εστιατόρια και οι παραγγελίες τους φτάνουν στο Take In που στην ουσία λειτουργεί ως μία μεγάλη τραπεζαρία. Στο χώρο του Take In λειτουργεί και μπαρ και υπάρχουν και σερβιτόροι που βοηθούν στις παραγγελίες και στα τραπέζια. Με άλλα λόγια, είναι το μόνο εστιατόριο στο οποίο οι πελάτες παραγγέλνουν από μενού άλλων εστιατορίων.

Αρχικά ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας κοινόχρηστος χώρος για άτομα που τρώνε μόνα, αλλά ο εκπρόσωπος τύπου της Wolt δηλώνει ότι είναι και μία πολύ καλή λύση και για παρέες που δεν μπορούν να αποφασίσουν τι θέλουν να φάνε και πού να πάνε, οπότε απλά παραγγέλνει ο καθένας ό,τι  είδος θέλει και κάθονται μαζί στο Take in.