Ο διάσημος οδηγός Michelin εξέδωσε την καινούρια του έκδοση στις αρχές του Φεβρουαρίου για το έτος 2018, και μεταξύ των ονομάτων υπήρχε και αυτό του Marc Veyrat, παίρνοντας το 3ο του αστέρι και εκτοξεύοντας την φήμη του στα ύψη .

Ειδικότερα τα εστιατόρια του Veyrat , La Maison des Bois, Haute-Savoie, και Christophe Bacquie, κέρδισαν τρία αστέρια Michelin, φτάνοντας στην κορυφή του γαλλικού οδηγού του 2018.

Ο διάσημος, πλέον, chef Veyrat , σε ηλικία τώρα των 67 ετών, κέρδισε για τρίτη φορά το υπέρτατο βραβείο του Οδηγού Michelin, ξεπερνώντας κάθε οικονομικό και μη εμπόδιο και αφιερώνοντας 40 χρόνια από τη ζωή του στις κουζίνες. Η μορφή αυτή της γαστρονομίας, είχε φτάσει στο σημείο να προειδοποιήσει να εξαιρεθεί από τον οδηγό Michelin, την γαστρονομική αυτή βίβλο, αν δεν του αποδιδόταν φέτος το βραβείο των 3 αστεριών, αλλά κάτι λιγότερο.

Ο Veyrat είναι από τους ανθρώπους που άνοιξαν την κουζίνα τους στα βιολογικά προϊόντα από όλον τον κόσμο, εξυμνώντας, ωστόσο, λίγο περισσότερο το δικό του φυσικό περιβάλλον γύρω από τις εγκαταστάσεις των εστιατορίων του. Η κουζίνα του είναι αυτή που συνδυάζει την κλασική γαλλική κουζίνα με τα φυσικά προϊόντα, αφού δεν υπάρχει πιάτο, που να μην διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο μυρωδικό.

Μετά από αυτήν την τριπλή και για τρίτη φορά επιτυχία του σχεδιάζει να ανοίξει δύο εστιατόριο στην Λιόν και στο Παρίσι, διαδίδοντας την εξαιρετική του κουζίνα.