Συνεργασία Υψηλών Προδιαγραφών

Το SETE Training και η Gastronomy Essentials υλοποιούν ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, σε συνεργασία με την Ecole Ritz Escoffier Paris! 

Λίγες μέρες πριν την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Ritz Paris και της παγκοσμίου φήμης σχολή “Ecole Ritz Escofier”, ο Pastry Chef, Christophe Messina, επισκέπτεται την Αθήνα, στις 10 & 11 Μαΐου 2016 για ένα διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, το οποίο σηματοδοτεί την επανεμφάνιση της σχολής στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Υπό τον συντονισμό της Gastronomy Essentials και σε συνεργασία με το SETE Training, το σεμινάριο έχει σκοπό να συνδέσει την παράδοση με το σήμερα. Στις δύο ημέρες, θα παρουσιαστούν κλασσικές συνταγές ζαχαροπλαστικής, του μεγάλου Γάλλου Αρχιμάγειρα, Auguste Escoffier, που έμειναν χαραγμένες, στην παγκόσμια γαστρονομική ιστορία καθώς επίσης και συνταγές, με όλες τις σύγχρονες τεχνικές «υψηλής» ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως

Οι συμμετέχοντες, πέρα από τη μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτούν από την καλύτερη σχολή ζαχαροπλαστικής, θα παραλάβουν πιστοποιητικό από την Ritz –Escofier, μαζί με εγχειρίδιο σημειώσεων του διήμερου σεμιναρίου.

Θα υπάρχει γευστική δοκιμή σε όλες τις συνταγές.

διήμερο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε πατήστε εδώ.