ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΕΠΑ ΣΕ 5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ!    

Η παρασκευή του χυλού είναι γεμάτη μυστικά!! Όσο πιο πετυχημένη, τόσο πιο σωστό το ψήσιμο της και νόστιμη το αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε την τέχνη του χυλού και των γεμίσεων σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζουν στις βασικές τεχνικές και δεξιότητες! Tα μαθήματα είναι διαδραστικά και στόχο έχουν να αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες στην τέχνη της παρασκευής των χειροποίητων κρεπών, βάφλας και ντόνατς!

Στόχος να εξειδικεύσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε βάθος στη παρασκευή της Κρέπας και της Βάφλας και  να γίνεται master στην δημιουργία λαχταριστών Donuts.Για το σεμινάριο χρησιμοποιούμε επαγγελματική κρεπιέρα.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Πρακτική | 5 εργαστηριακές εφαρμογές | 15 ώρες

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
Σημειώσεις προγράμματος
Βεβαίωση προγράμματος
100 πόντοι (για κατόχους membership card)
Συμμετοχή σε συναντήσεις με παραγωγούς


Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται σκεύη και συσκευές και πρώτες ύλες που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΘΗΜΑ 1: Χυλός Κρέπας & Waffles | Τεχνικές & Γεμίσεις

ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζύμη Donuts & Cronuts | Τεχνικές & Γεμίσεις

ΜΑΘΗΜΑ 3: Αλμυρές κρέπες | Τεχνικές & Γεμίσεις

ΜΑΘΗΜΑ 4: Γλυκές κρέπες | Τεχνικές & Γεμίσεις

ΜΑΘΗΜΑ 5: Λουκουμάδες, Beignets, Bomboloni | Γεμίσεις και Toppings

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη Δε 7/12, Τρίτη 8/12, Δε 14/12, Τρ 15/12, Δε 21/12
Περισσότερες Πληροφορίες: www.mathimatamageirikis.gr