Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ) ανέλαβαν τον σχεδιασμό εκπαιδευτικού προγράμματος και την υλοποίηση μαθημάτων για εξ αποστάσεως εκπαίδευση e-learning των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών, για τον κλάδο της Εστίασης.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος η οποία ολοκληρώθηκε αναπτύχθηκαν οι θεματικές ενότητες:

– Μαγειρεύουμε με κρέας

– Το ψάρι στην κουζίνα μας. Σωστή διαχείριση και τρόποι μαγειρέματος

– Πρωτότυπες συνταγές με κοτόπουλο

– Παραδοσιακή Ιταλική κουζίνα

– Burger στους δρόμους της Αθήνας

– Σαλάτες γεύματα, ένα ιδανικό lunch

Ο ex. chef των παρουσιάσεων Γραβάνης Βαλάντης.
Με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κύριο Χατζηθεοδοσίου