Εξ αποστάσεως εκπαίδευση από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ) ανέλαβαν τον σχεδιασμό εκπαιδευτικού προγράμματος και την υλοποίηση μαθημάτων για εξ αποστάσεως εκπαίδευση e-learning των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών, για τον κλάδο της Εστίασης.
Στην πρώτη φάση του προγράμματος η οποία ολοκληρώθηκε αναπτύχθηκαν οι θεματικές ενότητες:
– Μαγειρεύουμε με κρέας
– Το ψάρι στην κουζίνα μας. Σωστή διαχείριση και τρόποι μαγειρέματος
– Πρωτότυπες συνταγές με κοτόπουλο
– Παραδοσιακή Ιταλική κουζίνα
– Burger στους δρόμους της Αθήνας
– Σαλάτες γεύματα, ένα ιδανικό lunch

