Οι Ιταλοί τα λένε Ciambelline al Vino, εμείς αναφερόμαστε σε αυτά ως κουλουράκια κρασιού.

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι ελαφριά, τραγανά με ρουστικ χαρακτήρα! Δεδομένου του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής τους, στο μάθημα εκπαιδευόμαστε στην τεχνική εκτέλεση διαφορετικών γεύσεων.

Ετοιμάζουμε νόστιμα, υγιεινά, αφράτα Κουλουράκια κρασιού, μαθαίνοντας την τεχνογνωσία για την ζύμη, το αρωμάτισμα και το ψήσιμο, αλλά πληροφορίες και ώστε να διατηρηθούν τραγανά και φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χειροποίητα κουλουράκια κρασιού, σκέτα -παραδοσιακά αλλά και με καρότο, σπανάκι, ελιά και τομάτα.    

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως – webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ, όπου θα είναι εκεί να καλύψει όλες τις ερωτήσεις σας.

Ελάχιστη Συμμετοχή 4 άτομα