Η Hotelier Academy διοργανώνει για δεύτερη φορά τα Δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars με νέους ομιλητές και 19 πρωτότυπες θεματολογίες εστιασμένες στο Ξενοδοχειακό Management, τις σύγχρονες F&B διαδικασίες και με μια σειρά από Live Courses σχετικά με τις Πωλήσεις και το Digital Marketing των Ξενοδοχείων.

Hospitality Ambassadeurs,  ενεργά στελέχη του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου που προωθούν δωρεάν το ποιοτικό Ελληνικό τουριστικό προιόν, επιλέχτηκαν μεταξύ των κορυφαίων του τουριστικού και ενημερωτικού κλάδου , ως Χορηγοί Επικοινωνίας.

Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 05 έως τις 30 Οκτωβρίου, τα webinars της Hotelier Academy επιστρέφουν για το κοινό το οποίο μπορεί τα να παρακολουθήσει Εντελώς Δωρεάν με απλή εγγραφή στην πλατφόρμα live.hoteliertraining.com. Μετά την ολοκλήρωση κάθε webinar χορηγείται σχετικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. 

Το μεγαλύτερο Event Τεχνογνωσίας εμπλουτίζεται φέτος ακόμη περισσότερο καθώς σύντομα η Hotelier Academy θα ανακοινώσει και νέα είδη Ζωντανών Παρουσιάσεων όπως είναι τα Case Studies, τα Live Q&As αλλά και οι Ατομικές Εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η Hotelier Academy διαθέτει ειδικό Customer Service Chat, στην Online Εκπαιδευτική Πλατφόρμα live.hoteliertraining.com, ενώ διαθέτει και τα παρακάτω στοιχεία άμεσης επικοινωνίας με το κοινό:

  1. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Δωρεάν Webinars του Hotelier Academy Live Event, επικοινωνήστε με την Αναστασία στο anastasia@hotelieracademy.org
    ή στο +30 2103245142.
  2. Αν θέλετε να συμμετέχετε ως ομιλητής ή να παρουσιάσετε την εταιρεία σας επικοινωνήστε με την Στέλλα, στο stella@hotelieracademy.org ή στο +357 96502368.