Οι ΚΔΜ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους στο προσεχές σεμινάριο “Βασικές δεξιότητες Barista” και το σεμινάριο “Εργαλεία Social Media Marketing” που θα ξεκινήσουν στις 08 Οκτωβρίου.

Λειτουργώντας για πλέον από 60 χρόνια στον τομέα της κατάρτισης αποτελούν μια καινοτόμα μονάδα που υποστηρίζει την αλλαγή στην επιχειρηματικότητα και δρα ως εργαλείο συμβολής στην ανταγωνιστικότητα, επιτυγχάνοντας τη δια βίου εκπαίδευση σε αναρίθμητους τομείς ενδιαφέροντος, υλοποιώντας ένα ευρύ φάσμα ογδόντα και πλέον διαφορετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

σεμινάριο

Αναλυτικότερα, το σεμινάριο “Βασικές δεξιότητες Barista” απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή θέλουν να εργαστούν στο χώρο του καφέ και της εστίασης , σε νεοεισερχόμενους επαγγελματίες και σε επαγγελματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τη γνώση τους. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση και κατάρτιση ανθρώπων που θα εργαστούν στον χώρο της εστίασης και ειδικότερα στον χώρο του μπουφέ. Μέλημα είναι ο τελικός καταναλωτής, ώστε να απολαμβάνει σωστά παρασκευασμένα και ποιοτικά προϊόντα τεκμηριωμένα με τις διεθνείς ορολογίες.

Τι θα μάθεις στο σεμινάριο Barista:

☕ Ιστορία του καφέ,
☕ Τύποι του καφέ στην αγορά,
☕ Καφεόδενδρα , ζώνες καλλιέργειας , υψόμετρα και εδάφη, Ανατομία φρούτου, Μέθοδοι συγκομιδής και επεξεργασίας,
☕ Αραμπικα – Ρομπουστα,
☕ Καβούρδισμα, Βασικές αρχές εκχύλισης εσπρέσο, Νερό, Μύλοι άλεσης καφέ , Ρύθμιση άλεσης , Ρύθμιση δόσεων και δοσολογίας,
☕ Πάτημα – tamping, Εκχύλιση εσπρέσο, Μηχανή εσπρέσο, Γάλα,
☕ Καθαριότητα , συνεργασία, ασφάλεια και υγιεινή
☕Παρουσίαση και επίδειξη βαφλας! προϊόν παγκόσμια αναγνωρισμένο, γρήγορης παρασκευής και πολλών παραλλαγών για όλους τους χώρους εστίασης.

Το κόστος του προγράμματος είναι 140€ ανά συμμετοχή.
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
Χρόνος Διεξαγωγής 15 διδακτικές ώρες Δευτέρα 08/10/18,Τρίτη 09/10/2018,Τετάρτη 10/10/18 από 09:00π.μ έως 13:15π.μ
Χώρος υλοποίησης: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

σεμινάριο

Όσον αφορά το σεμινάριο “Εργαλεία Social Media Marketing” απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, στελέχη marketing και διαφημιστικών εταιριών καθώς και σε υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων. Απευθύνεται επίσης σε όσους αναζητούν τρόπους  να προωθήσουν τα προϊόντα τους με μικρό κόστος, αξιοποιώντας την δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τι θα μάθεις στο σεμινάριο “Εργαλεία Social Media Marketing”:

💻 Email newsletter – Δημιουργία και αποστολή
💻 Facebook Page και αύξηση του κοινού σας μέσω διαφημίσεων
💻 Google Search Advertisement: Διαφήμιση στο Google Search & Display
💻 Προβολή της επιχείρηση σας στο Google maps.
💻 Αποστολή μαζικών SMS
💻 On-Site SEO: Βασικές αρχές.

Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
Χρόνος Διεξαγωγής 25 ώρες Δευτέρα 08/10/18 17:00-21:15, Τετάρτη 10/10/18 17:00-21:15,Σάββατο 13/10/18, Δευτέρα 15/10/18 17:00-21:15, Τετάρτη 17/10/18 17:00-21:15

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ