Οι καλύτερες παρασκευές της Σαρακοστής στην πιο δημιουργική εκδοχή τους. Ραφιναρισμένες, ντελικάτες, άρτιες τεχνικά, εγγυώνται το ανώτατο επίπεδο της Ελληνικής κουζίνας.
Ταραμοσαλάτα με 5 τρόπους (με ψωμί, πατάτα, μους ταραμά, μελάνι σουπιάς και ταραμοσαλάτα παντζαριού).
Ρεγγοσαλάτα από αυγά χρυσής ρέγγας σε μπρουσκέτα, με καρπάτσιο κολοκυθιού και κουλί κίτρινης πιπεριάς.
Λαγάνα με λιαστή τομάτα ελιές και ρίγανη και λαγάνα με κρόκο Κοζάνης.
Χειροποίητος χαλβάς από ταχίνι με φιστίκι Αιγινής και φουντούκι.

Πληροφορίες Σεμιναρίου: www.mathimatamageirikis.gr