Η ομάδα του ByRaki flavor σε συνεργασία με τις ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και με το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνουν το πρώτο σεμινάριο για το Κρητικό Απόσταγμα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε το Κρητικό απόσταγμα – Τσικουδιά Κρήτης από την παραγωγή μέχρι και την κατανάλωση του μέσα από ένα ταξίδι στην ιστορία του, την νομοθεσία, τον σωστό τρόπο παραγωγής, αποθήκευσης και κατανάλωσης.

Ο εκπαιδευόμενος θα αποκομίσει γνώσεις για:

  • την παραγωγή αποστάγματος,
  • την δημιουργία ηδύποτων και μπράντι,
  • την νομοθεσία τους και
  • του τρόπους κατανάλωσης.

Έναρξη σεμιναρίου 23/1/2023

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο δείτε εδώ.

Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο στην περιοχή σας επικοινωνήστε με τον κ. Κυριάκο Λεονταράκη +302810302730, leontarakis@katartisi.gr