Σεμινάριο: Spring Blossom
Ένα Ανοιξιάτικο μενού που δημιουργεί τις προυποθέσεις για μία εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Η φιλοσοφία του μενού “Spring Blossom” είναι να μας εκπαιδεύσει σε ένα σύνολο τεχνικών διαδικασιών με στόχο να αποδώσουμε άρτια κάθε γεύση που συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το εποχιακό prix fixe menu.
Σαλάτα εν είδει ορεκτικού με τραγανό vol au vent* γεμισμένο με ταπενάντ φρούτων, κατσικίσιου τυριού, φρέσκων μυρωδικών και πανδαισία σαλατικών. Το κυρίως γεύμα αποτελείται από καρέ μόσχου ψημένο saignant ή a point και συνοδευμένο λαχανικά εποχής γλασέ και πουρέ παντζάριου. Ολοκληρώνουμε με βουτυράτη τάρτα φρούτων εποχής!
Πληροφορίες Σεμιναρίου: www.mathimatamageirikis.gr