Μαγειρέψτε αυθεντικές ιταλικές συνταγές και μάθετε τα μυστικά τα οποία κρύβει η ιδιαίτερα δημοφιλής ιταλική κουζίνα.
Είτε ασχολείστε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικάμε τη μαγειρική, μπορείτε να μυηθείτε στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να εκπλήξετε ευχάριστα τους πελάτες σας αν είστε επαγγελματίας ή τους δικούς σας ανθρώπους αν ασχολείστε ερασιτεχνικά.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα
  • Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
  • Οργάνωση εργασίας
  • Anti-aging Italian food
  • Πίτσα, Φρέσκα ζυμαρικά, Ζαχαροπλαστική
  • Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
  • Πρακτική εργασία
  • Εξετάσεις

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)

Διάρκεια: 21 διδακτικές ώρες.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 28/09 έως 12/10 19:00-21:30

Κόστος προγράμματος: 160€ ανά συμμετοχή

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302735 & 302730,