Τρεις γαστρονομικές εκπαιδεύσεις υπό την αιγίδα του ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ. τον Μάρτιο στη Λευκωσία
Τον Μάρτιο έρχονται στη Λευκωσία τρία μοναδικά γαστρονομικά εκπαιδευτικά προγράμματα υπό την αιγίδα του Cyprus Hotel Association (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.)
Ο Bakery Chef Χάρης Παπαλίτσας, ο Chef/Τεχνολόγος Τροφίμων Δημήτρης Κονταράτος και ο Pastry Chef Μαρίνος Κοσμάς θα βρεθούν τον Μάρτιο στη Λευκωσία για να παρουσιάσουν τρία πρωτοποριακά τεχνικά προγράμματα εκπαίδευσης, που διοργανώνονται από τη Gastronomy Essentials Ltd. και τελούν υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ.).
Θα ενώσουν τις γαστριμαργικές τους ανησυχίες, αναδεικνύοντας την αξία της διαρκούς και με διαδραστικό τρόπο εκπαίδευσης από καταξιωμένους επαγγελματίες του F&B, ειδικά σήμερα που οι προοπτικές ανάπτυξης στους τομείς του τουρισμού, της ψυχαγωγίας και της γαστρονομίας επιβάλουν συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη.
Τα τρία διήμερα, υψηλού επιπέδου, εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης: Αρτοποιούς, Ζαχαροπλάστες, Chefs, F&B managers, Bar managers, Bartenders (Ξενοδοχείων και Bars), Προϊσταμένους/ες, διευθυντές/ριες και ιδιοκτήτες/ριες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών.
Τα τεχνικά προγράμματα εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθούν από 6 έως και 24 Μαρτίου στον εκπαιδευτικό χώρο της Mitsios Trading Ltd. (Τέφκρου Ανθία 70, Βιομηχανική περιοχή Δάλι, Λευκωσία), είναι τα:
– “Elegant Baking – Η ευγενής τέχνη της σύγχρονης αρτοποιίας”, Η αργή ωρίμανση στην πιο κομψή της μορφή, 6 & 7 Μαρτίου 2023, Bakery Chef Χάρης Παπαλίτσας
– “Liquid Gastronomy – Από τη Θεωρία στην Πράξη”, 20 & 21 Μαρτίου 2023, Chef/Τεχνολόγος Τροφίμων Δημήτρης Κονταράτος
– “Gluten Free Patisserie, Για Ζαχαροπλαστεία & Ξενοδοχεία”, 23 & 24 Μαρτίου 2023, Pastry Chef Μαρίνος Κοσμάς