Μία νέα έκδοση, που δημιουργήθηκε για επαγγελματίες, αλλά και για τολμηρούς ερασιτέχνες, γεμάτη γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές προτάσεις και ιδέες, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, με αναλυτικές συνταγές, που παρουσιάζονται βήμα προς βήμα και μέσα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του βιβλίου, δυνατότητα προ-παραγγελίας με έκπτωση μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020…

   

“ARTOS, η Τέχνη της Αρτοποιίας” είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου του Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου από τη Gastronomy Essentials. Στις σελίδες του φιλοξενούνται περισσότερες από 70 συνταγές από Ελλάδα και Ευρώπη, παραδοσιακές αλλά και
σύγχρονες τεχνικές, που έρχονται να καλύψουν όλες τις πτυχές της αρτοποιητικής τέχνης, να προσφέρουν σε κάθε αναγνώστη έναν πλούσιο και μοναδικό στο είδος του οδηγό, μία εξαιρετική πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Ψωμί Μπύρας με μαύρη βύνη και κριθάρι, Μοναστηριακό, Προζυμένιο dinkel με βρώμη ή Χωριάτικο ωριμασμένο με μέλι. Παραδοσιακά Panettone, Βιενέζικη
Μπαγκέτα, Πεϊνιρλί, Bretzel, Τσουρέκια, New York style Bagels. Βrioche απλά ή με κρέμα κάστανο, μυζήθρα, κασέρι, χωριάτικο λουκάνικο… Aυτές είναι μερικές μόνο από τις συνταγές του βιβλίου, που δημιουργήθηκε με στόχο να συμβάλει στην εξέλιξη της αρτοποιίας και να βοηθήσει επαγγελματίες και μη να εντρυφήσουν στην υπέροχη αυτή τέχνη.

Και φυσικά η νέα αυτή έκδοση δεν περιορίζεται μόνο στη λεπτομερή παρουσίαση συνταγών για ξεχωριστά, εξαιρετικά νόστιμα και ιδανικά για κάθε περίσταση
αρτοποιήματα. Περιλαμβάνει και ένα ολόκληρο κεφάλαιο θεωρίας, στο οποίο αναλύεται διεξοδικά η τέχνη του τέλειου Ζυμώματος, της σωστής Ωρίμανσης και
του Ψησίματος. Αποκαλύπτει μικρά αλλά σημαντικά μυστικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα, όλα αυτά που θα κάνουν τη διαφορά στην παρασκευή αλλά και στην
τελική παρουσίαση κάθε αρτοπαρασκευάσματος.

Ο Bakery Chef Χάρης Παπαλίτσας

Γεννημένος στο Βόλο και μεγαλωμένος από γονείς αρτοποιούς, ο Χάρης Παπαλίτσας είχε την ευκαιρία να αποκτήσει από παιδί όλα τα απαραίτητα εφόδια,
έτσι ώστε να εντρυφήσει από νωρίς στα μυστικά της αρτοποιίας. Το βιβλίο “ARTOS, η Τέχνη της Αρτοποιίας” είναι αποτέλεσμα του πάθους του για τη συνεχή εξέλιξη της αρτοποιίας, αλλά και της επιθυμίας του να μοιραστεί τις γνώσεις του γι αυτήν την υπέροχη τέχνη. Αρωγός στην προσπάθειά του αυτή στέκεται η Gastronomy Essentials, η οποία έχει αναλάβει την έκδοση του βιβλίου.

PRE-SALE μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020

Το βιβλίο “ARTOS, η Τέχνη της Αρτοποιίας” μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του διατίθεται με έκπτωση 20% (pre-sale). Η προ-παραγγελία μπορεί να γίνει
συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που βρίσκεται στο τέλος της online παρουσίασης του βιβλίου στο Cucina.gr.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
Συγγραφέας: Χάρης Παπαλίτσας
Εκδόσεις: Gastronomy Essentials
Σελίδες: 240
Σχήμα: 23×28.5 εκ.
Γλώσσα: Ελληνικά
Τιμή με 20% έκπτωση (Pre-Sale): 48€ (ισχύει με την ολική εξόφληση)
Έξοδα αποστολής σε Ελλάδα & Κύπρο: 5€

* Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για εγγραφή στο Pre-Sale μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη : τηλ.: 6972444820,
E-mail: gastronomy_essentials@mail.com , webs ite: www . Cucina .gr