Ένα τεχνικό μάθημα για το κοτόπουλο όπου διδασκόμαστε αναλυτικά το φιλετάρισμα του και παρουσιάζουμε την τεχνική του φιλεταρίσματος σε επιμέρους κομμάτια, καθώς και την ιδανική μαγειρική μέθοδο που ταιριάζει για κάθε ένα από αυτά. Μαγειρεύουμε κοτόπουλο τηγανητό, κοπανάκια σχάρας πικάντικα, μπούφαλο φτερούγες κοτόπουλου.

Το δημοφιλές πουλερικό σε τρεις συνταγές που σας μαθαίνουν τις πιο σημαντικές τεχνικές για να μαγειρέψετε το κοτόπουλο, εύκολα και σωστά. Ένα μάθημα must για όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις δεξιότητες τους στην μαγειρική τέχνη.

Το σεμινάριο θα γίνει εξ αποστάσεως – webinar με δυνατότητα επικοινωνίας με τον σεφ.

Περισσότερες πληροφορίες: mathimatamageirikis.gr