Ένα νέο project θεματικών συζητήσεων, γύρω από το ελληνικό κρασί και όχι μόνο, εγκαινιάζει το “50 Great Greek Wines” την Τρίτη 7 Απριλίου, στις 19:00, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Οινικές προσωπικότητες τόσο από τη χώρα μας όσο και το εξωτερικό θα μοιραστούν τις απόψεις τους για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες παραγωγούς, τα κρασιά τους και την εξέλιξη του ελληνικού αμπελώνα, στο πλαίσιο της νέας εποχής που αναδύεται. Τις συζητήσεις της νέας πρωτοβουλίας του 50 GGW θα συντονίζει ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης (ιδρυτής του 50 GGW και ένας από τους 389 Masters of Wine στον κόσμο).

Στην εναρκτήρια συζήτηση του Wine Talks, με θέμα «COVID-19 και κρασί», θα φιλοξενηθούν οι Άγγελος Ιατρίδης από το Κτήμα Άλφα και ο Γιώργος Φλούδας από εταιρεία διανομής Trinity οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τις απόψεις τους για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην ελληνική και παγκόσμια οινική βιομηχανία καθώς την κατάσταση που θα διαμορφωθεί από τους επόμενους μήνες.

Κάθε Τρίτη, λοιπόν, στις 19:00, η καρδιά του ελληνικού κρασιού χτυπά στο λογαριασμό του 50 GGW στο Instagram!

Το συγκεκριμένο project υποστηρίζεται από τον Όμιλο Katikies, Platinum χορηγό του 50 Great Greek Wines. 

 

H σειρά των επεισοδίων του Απριλίου είναι η παρακάτω:

7 Απριλίου: COVID και Κρασί (Άγγελος Ιατρίδης-Γιώργος Φλούδας)

14 Απριλίου: Why Greek wine is hot (Mark Andrew MW) στα Αγγλικά

21 Aπριλίου: Κρασί και Γαστρονομία (Γιώργος Χατζηγιαννάκης-ΤΒΑ)

28 Απριλίου: Το μεγάλο κρασί στο αμπέλι (Καθ. Στέφανος Κουνδουράς)

 

Το 50 Great Greek Wines είναι μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα ανάδειξης του και εξωστρέφειας του ελληνικού κρασιού. Η ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.