Το Truffles n Bacon Cafe στο Λας Βέγκας προσφέρει ένα μοναδικό και, φυσικά, χορταστικό πιάτο, ένα burger βάρους 5 κιλών.

burger

Το καφέ- εστιατόριο Truffles n Bacon Cafe αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων δημιουργώντας ένα γιγαντιαίο burger πολλών χιλιάδων θερμίδων.

Το burger αυτό ονομάζεται Belly of the Beast και αποτελεί, σίγουρα, την πιο ειρωνική απάντηση στην εκδοχή της nouvelle cuisine και … του μεγέθους της. Το πιάτο είναι τεράστιο, μάλλον θα το έλεγε κανείς πιατέλα, ακριβώς επειδή θα πρέπει να χωράει ένα ακόμη πιο τεράστιο γεύμα. Το γεύμα αυτό, όπως του αρμόζει, θα τρώγεται με τα χέρια.

Το εντυπωσιακό αυτό burger αποτελείται από δύο ψωμιά σε μέγεθος και σχήμα πίτσας, από μπιφτέκι Angus, λεπτές φέτες χοιρινού και ένα μείγμα από τυριά, κροκέτες πατάτας, αβγά μάτια, ντομάτες, cheetos, μπαχαρικά και λαχανικά.

Με βάρος περίπου 5 κιλών απευθύνεται σε πολλά πεινασμένα άτομα, τα οποία μπορούν εύκολα να φτάσουν τα 8. Ακόμη, η προετοιμασία του, λόγω του όγκου, απαιτεί περισσότερο χρόνο, τόσο που η παραγγελία πρέπει να γίνει 72 ώρες πριν, ενώ κατά την παραλαβή οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν 85 δολάρια.