Ο καφές έχει γίνει η καλύτερη συντροφιά μας τα πρωινά, τα απογεύματα ακόμα και η αφορμή για να βρεθούμε με τους φίλους μας. Είναι μία ρουτίνα που έχουμε δημιουργήσει και την έχουμε λατρέψει. Οι ειδικοί λένε ότι για να πάρεις όλη την γευστική εμπειρία ενός καφέ θα πρέπει να τον πιείς σκέτο. Ωστόσο, παρατηρείται ότι όλο και περισσότερο προσθέτουμε ζάχαρη στον καφέ ή γάλα ή σοκολάτα και ακολουθεί μία τεράστια λίστα.

Κάποιοι καφέδες μάλιστα μοιάζουν με γλυκό και λόγω γεύσης αλλά και λόγω εμφάνισης.

Η νέα τάση έρχεται από την Νότια Κορέα και συγκεκριμένα από την Σεούλ που σε έναν κανονικό espresso σερβίρουν από πάνω και ένα μεγάλο κομμάτι μαρέγκας!

Δεν μοιάζει με την σαντιγί που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Η μαρέγκα δεν λιώνει μέσα στον καφέ κι έτσι ο καφές δεν έχει γεύση μαρέγκας όμως βουλιάζει μέσα στο φλυτζάνι.

Μπορείτε είτε να την σπάσετε να την βουτήξετε μέσα και να την φάτε είτε να την φάτε έτσι όπως είναι.

Το όνομα του καφέ είναι Paul’s Meringue Factory και ένας λόγος που δημιουργήθηκε είναι ο αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά καθώς οι δημιουργοί του την φτιάχνουν με ασπράδια αυγού, ζάχαρη, αλάτι και βανίλια.

Πρόκειται πάντως για έναν πολύ διασκεδαστικό καφέ και αναμένουνε να δούμε πόσα σχέδια μπορούν να κάνουν οι ειδικοί!