Το απόλυτο trend που ξετρελαίνει τους λάτρεις του ιταλικού φαγητού σε όλο τον κόσμο είναι τα μακαρόνια που σερβίροντας μέσα από τεράστιο κεφάλι παρμεζάνα και έχουν, φυσικά, έξτρα δόση τυριού.

Τα λαχταριστό βίντεο που προκαλούν λιγούρα τους χρήστες των social media είναι όλο και περισσότερα, μιας και πλέον η τεχνική της παρασκευής της μακαρονάδας μέσα στο ίδιο το τυρί είναι όλο και πιο συνήθης και μπορεί κανείς να βρει το πιάτο όχι μόνο σε ιταλικά εστιατόρια, αλλά και ως street food σε πολλές χώρες. Στην Ελλάδα μπορείτε να απολαύσετε τα ζουμερά, τυρένια μακαρόνια στα εστιατόρια της La Pasteria.

Οι τρόποι παρασκευής είναι πολλοί. Μερικοί επιλέγουν να μαγειρέψουν τα φρέσκα ζυμαρικά με μία κρεμώδη σάλτσα και λαχανικά και στο τέλος να τα περάσουν από ένα κεφάλι παλιωμένης παρμεζάνας Grana Padano ή πεκορίνο, ενώ άλλοι βράζουν τα μακαρόνια, ζεσταίνουν μπράντι ή βότκα, ρίχνουν το ποτό στο τυρί για να λιώσει και μετά βάζουν και να ζυμαρικά για ένα καλό ανακάτεμα.

Πάρτε μία γεύση από τη συνταγή που έγινε Trend: