Το 77K στο Βανκούβερ δεν σερβίρει ένα απλό παγωτό, αλλά άκρως πρωτότυπα γλυκά, παγωμένα με υγρό άζωτο! Τα γλυκά του μαγαζιού σερβίρονται σε θερμοκρασία -196 °C!

Το Κ στο όνομα του μαγαζιού προέρχεται από την Κλίμακα Κέλβιν. Το κέλβιν φέρεται κατά την ομώνυμη κλίμακα όπου το απόλυτο μηδέν (-273,15 °C βαθμοί Κελσίου) αντιστοιχεί στο 0 Κ. Η θερμοκρασία 0 Κ είναι η χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία και λέγεται απόλυτο μηδέν.

Πρόκειται για γλυκά υγιεινά, γευστικά και προσωποποιημένα, καθώς ο πελάτης επιλέγει -ένα προς ένα- τα υλικά, από τα οποία θα αποτελείται το γλυκό του.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα ο πελάτης επιλέγει την κρεμώδη βάση που θέλει (γάλα καρύδας, φρέσκο γάλα, γιαούρτι). Στη συνέχεια, επιλέγει γεύση (κλασικές, όπως σοκολάτα ή βανίλια, και πιο τολμηρές, όπως καρότο και σπανάκι). Τέλος, επιλέγει γλυκαντικό (και επίπεδο γλυκύτητας) και γαρνίρισμα, όπως μέλι και αποξηραμένα φρούτα.

Και για τους ενήλικους πελάτες, σερβίρονται μετά τις 7, κοκτέιλ με υγρό άζωτο, από σπιτικά λικέρ, ρούμι και σαμπάνια.