Η KFC είναι αποφασισμένη να διαφημιστεί με κάθε τρόπο, γεγονός που αποδεικνύεται πολύ εύκολα, αφού πρόσφατα ανακοίνωσε πώς θα δώσει το ποσό των 11.000 δολαρίων σε όποιον βαφτίσει το παιδί του Χάρλαντ, το όνομα του γενειοφόρου συνταγματάρχη Σάντερς, δηλαδή το όνομα του ανθρώπου που βρίσκεται στο λογότυπό της.

KFC

Ποιος άραγε θα βάφτιζε το παιδί του Χάρλαντ, για να κερδίσει ένα χρηματικό ποσό, ή λόγω της αγάπης του για το τηγανιτό κοτόπουλο της KFC; Αυτό το ερώτημο κάνει, λοιπόν, και η KFC κάνοντας επίσημη πρόταση για το βραβείο των 11.000 δολαρίων στον τολμηρό γονέα.

Το χρυσοπληρωμένο όνομα ωστόσο, δεν αρκεί, αφού η KFC, συνειδητοποιώντας ότι θα υπάρξουν πολλοί τολμηροί γονείς, έθεσε έναν ακόμη όρο. Προϋπόθεση, λοιπόν, πέραν του ονόματος, είναι το παιδί το οποίο θα βαφτιστεί με το όνομα Χάρλαντ θα πρέπει να έχει γεννηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία γέννησης και του συνταγματάρχη Χάρλαντ του λογοτύπου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων γονέων ήδη συγκεντρώνονται και στις 9 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια έξυπνη καμπάνια. Ακόμα και το ποσό που θα δοθεί στον νικητή έχει ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η μυστική συνταγή της περίφημης κρούστας των KFC έχει ανάμεσα στα συστατικά της 11 βότανα και μπαχαρικά.