Οι κάψουλες καφέ προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που τις έχουν κάνει ήδη εξαιρετικά δημοφιλείς και αγαπητές στους λάτρεις του καφέ.

Οι καταναλωτές κατάλαβαν ότι μπορούν να έχουν το αγαπημένο τους ρόφημα μέσα σε λίγα λεπτά με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Οι κάψουλες προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ στην άνεση του σπιτιού σου στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η χρήση τους. Είναι σίγουρο ότι θα τις λατρέψεις και συ ακόμα και αν δεν τις έχεις εντάξει ακόμα στην καθημερινότητα σου!

Έχουν σχετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Ο καφές μέσα σε κάθε κάψουλα παραμένει φρέσκος  για πολύ μεγαλύτερο διάστημα λόγω του τρόπου παρασκευής και συσκευασίας.

Οι κάψουλες διατηρούν τη γεύση και το άρωμα αναλλοίωτα μέχρι να χρησιμοποιηθούν με τη διάρκεια ζωής τους να φτάνει μέχρι και τους  18 μήνες.

Καθώς οι κόκκοι του καφέ αλέθονται και τοποθετούνται αμέσως μέσα στην κάψουλα αποφεύγεται η επαφή τους με το οξυγόνο και την υγρασία. Έτσι εξασφαλίζεται η διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μπορείς να κάνεις γευστικό καφέ χωρίς να είσαι μπαρίστα

Ο καφές μέσα σε κάθε κάψουλα είναι επιλεγμένος αλεσμένος και πεπιεσμένος με την ακριβή ποσότητα υπολογισμένη για να προετοιμάσεις το αγαπημένο σου ρόφημα εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον οι μηχανές του καφέ που χρησιμοποιούνται στο εμπόριο για τις κάψουλες είναι πολύ πιο εύκολες στη χρήση και δε χρειάζονται ειδικές γνώσεις barista σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους προετοιμασίας.

Γλιτώνεις πολύτιμο χρόνο

Οι κάψουλες είναι έτοιμες προς χρήση με την ποσότητα καφέ υπολογισμένη μέσα σε κάθε κάψουλα. Δε χρειάζεται να χάσεις  χρόνο ανακατεύοντας τον καφέ ή να ανησυχείς για τη σωστή ποσότητα του καφέ, του νερού ή για την θερμοκρασία.

Ο χρόνος προετοιμασίας  του αγαπημένου σου ροφήματος μπορεί να μειωθεί στα μόλις 2 λεπτά μιας και είναι όλα υπολογισμένα. Απλά τοποθετείς την κάψουλα στην μηχανή και σε λίγα λεπτά μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου!

Κάψουλες καφέ σημαίνει λιγότερος καθαρισμός

Το μόνο που χρειάζεται να εξασφαλίσεις είναι ότι η μηχανή έχει αρκετό νερό και να πατήσεις το κουμπί. Δεν υπάρχει πιθανότητα να χυθεί καφές ούτε θα χρειαστεί να αδειάσεις το περιεχόμενο άμεσα.

Επίσης δε θα χρειαστεί να πλύνεις το οτιδήποτε χρησιμοποίησες από τα υπολείμματα όπως κάνεις στις παραδοσιακές μεθόδους  προετοιμασίας καφέ. Οι μηχανές του καφέ με συστήματα κάψουλας, επιπλέον δε χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο καθάρισμα.

Είναι ιδανικές και για τη δουλειά

Οι γρήγοροι ρυθμοί της δουλειάς και η κούραση κάνουν επιτακτική την ανάγκη για έναν γρήγορο και απολαυστικό καφέ που θα σου δώσει την τόνωση που επιθυμείς.

Οι κάψουλες καφέ είναι η ιδανική επιλογή όταν θέλεις να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα στο χώρο της δουλειάς σου. Οι μηχανές κάψουλας είναι μικρές και βολικές και μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμο σημείο, χωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να τοποθετήσεις την κάψουλα στη μηχανή και σε δύο λεπτά έχεις έτοιμο τον καφέ σου!

Θέλεις να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις και εσύ εύκολα τον καφέ σου;
Στο getcoffee.gr θα βρείς κάψουλες καφέ σε μεγάλη ποικιλία για να φτιάξεις τα αγαπημένα σου ροφήματα!