%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%81

O Peter Wright, Chef, Ιδιοκτήτης εστιατορίου και Σύμβουλος στο χώρο της εστίασης, μας παρουσιάζει τα Food Trends και μιλά για τις σύγχρονες ανάγκες ενός εστιατορίου. Έτσι, λοιπόν:

  • Οι πελάτες θέλουν γρήγορο φαγητό, όχι όμως fast food

Οι πελάτες θέλουν να απολαμβάνουν το φαγητό τους γρήγορα, δε θέλουν όμως εκπτώσεις στην ποιότητα του φαγητού. Ανανεωμένο μενού, λοιπόν, με υλικά που χρησιμοποιούνται σε διάφορες παραλλαγές και πολλές συνταγές και πολλά ζυμαρικά, που γίνονται γρήγορα και με πολλούς τρόπους.

  • Οι κριτικές είναι παντού και πάντα

Με τα social media οι κριτικές των πελατών έχουν αρχίσει πριν καν δοκιμάσουν το πιάτο σας, απλά από μία εικόνα. Είναι, επομένως, πολύ σημαντικό, τα πιάτα που σερβίρετε να έχουν μία ωραία εικόνα αλλά και γεύση και να διαβάζετε τις online κριτικές

  • Νέα προϊόντα και προμηθευτές

Προσπαθήστε να αλλάζετε προμηθευτές και να ανανεώνεστε με νέα υλικά ώστε να ανανεώνεται και το μενού.

Δείτε και το βίντεο με τα tips:

Food Trends with Peter Wright from Hello Foodservice on Vimeo.