Παγωτό: Εύκολοι τρόποι για να προσφέρετε το δικό σας στους πελάτες σας
Το καλοκαίρι είναι, επιτέλους, εδώ, η θερμοκρασία έχει ανέβει, και παρά τις διακυμάνσεις της, το παγωτό βρίσκεται στο επίκεντρο των γλυκών επιλογών μικρών και μεγάλων.
Είτε ονομάζεται gelato είτε ice cream, είτε πιο απλά, για εμάς, παγωτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι το λατρεύουν. [Δείτε εδώ: Παγωτό: Τι διαφορά έχει το Gelato από το Ice Cream;]
Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να συμπεριλάβετε στο μενού σας το δικό σας παγωτό; Σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις εάν το παρασκευάσετε μόνοι. Ακόμη, μπορείτε εάν δεν θέλετε να το προσθέσετε στο μενού σας, καθώς θα πρέπει να παρασκευάσετε μεγάλη ποικιλία και μεγάλη ποσότητα, μπορείτε να το προσφέρετε σαν κέρασμα μετά το γεύμα των πελατών σας. Είναι μια κίνηση που σίγουρα θα ενθουσιάσει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους επισκέπτες σας.
Στο παρακάτω βίντεο, επομένως, θα δείτε μερικές εύκολες συνταγές για το δικό σας παγωτό.