Το χρώμα πρωταγωνιστεί σε αυτές τις εκπληκτικές γλυκές δημιουργίες, που έχουν ξετρελάνει το κοινό.

1) Rainbow Bagels

Τα πολύχρωμα bagel “ουράνιο τόξο”, που πρωτοεμφανίστηκαν στο Μπρούκλιν, θεωρούνται από τα πιο όμορφα bagel στον κόσμο, όχι μόνο για τη γεύση τους, αλλά και για την εντυπωσιακή πρωτότυπη εμφάνισή τους.

Η ζύμη χωρίζεται σε μέρη και το κάθε ένα από αυτά χρωματίζεται με νέον χρώμα μαγειρικής, έπειτα δίνεται το κατάλληλο σχήμα, μέχρι να φτιάξουν πολύ λεπτά στρώματα ζύμης, τα οποία στοιβάζουν το ένα πάνω στο άλλο. Η ζύμη κόβεται και πλάθεται όπως όλα τα bagel, μόνο που σε αυτή την περίπτωση τα χρώματα μπλέκονται μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

2) Ice Cream Rolls

Εμπνευσμένα από ένα κλασικό Ταιλανδέζικο γλυκό, τα ρολάκια παγωτού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trend στις ΗΠΑ.

Η διαδικασία για τη δημιουργία τους είναι απλή, καθώς απλώς απαιτείται να τοποθετηθεί το μείγμα του παγωτού μέσα σε ειδικό σκεύος, που παγώνει το παγωτό σε αυτό το σχήμα.

3) Crêpe Cakes

15 στρώσεις λαχταριστής κρέπας, με κρέμα ζαχαροπλαστικής ανάμεσα, συνθέτουν ένα μοναδικό γλυκό, που έχει ήδη ξετρελάνει το κοινό. Το πρωτότυπο αυτό γλυκό πρωτοεμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη.

Αν και αυτό το γλυκό σας φαίνεται πολύ βαρύ, στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με ελαφρυά τούρτα, καθώς οι στρώσεις της κρέπας έχουν μία ανάλαφρη υφή -σαν μους-, που αφήνουν μία κρεμώδη αίσθηση.

Οι τούρτες φτιάχνονται σε κλασικές γεύσεις, όπως φράουλα, αλλά και σε διάφορες όχι και τόσο κλασικές γεύσεις, όπως Earl Grey, Crème Brûlée και Mango.

4) Flower Cakes

Εκπληκτικές τούρτες -και cupcakes-, διακοσμημένες με πανέμορφα λουλούδια, έκαναν την εμφανισή τους στη Jakarta της Ινδονησίας.

Η περίτεχνη διακόσμηση είναι φτιαγμένη από γλάσο κρέμας βουτύρου (buttercream frosting).