Οι chef δεν βρίσκονται πάντα μέσα στην κουζίνα. Πολλοί από αυτούς στην προσωπική τους ζωή βγαίνουν διασκεδάζουν και φυσικά απολαμβάνουν ένα γεύμα σε κάποιο εστιατόριο της επιλογής τους.

Κι εδώ δημιουργείται η εξής απορία: Τι θα παραγγείλει ένας chef και τι θα απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη σε ένα εστιατόριο;

chef

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε ποια πιάτα δεν θα παραγγείλει ποτέ ένας μάγειρας σε κάποιο εστιατόριο.

  1. Πιάτο ημέρας: Πολλοί chef θεωρούν, έχοντας και ανάλογη εμπειρία, ότι το πιάτο ημέρας πολλές φορές δημιουργείται από τα υλικά που κοντεύουν να λήξουν. Επομένως, προτιμούν να παραγγείλουν ένα πιάτο που δημιουργείται από τοπικά προϊόντα ώστε να αποκτήσουν νέες γευστικές εμπειρίες.
  2. Κοτόπουλο: Οι μάγειρες, συνήθως, αποφεύγουν το κοτόπουλο σε ένα εστιατόριο λόγω του ότι είναι πολύ ακριβό για αυτό που προσφέρει, καθώς συνήθως δεν μαγειρεύεται με πρωτότυπες συνταγές.
  3. Στρείδια: Κανείς chef δε θα επέλεγε ποτέ τα στρείδια, ακόμη κι αν το εστιατόριο είναι πάνω στο κύμα. Αυτό συμβαίνει καθώς η λάθος αποθήκευση αλλά και η λάθος παρασκευή τους μπορεί να οδηγήσει τον πελάτη ακόμη και στο νοσοκομείο.
  4. Ψωμί: Οι μάγειρες δεν επιλέγουν να τρώνε το ψωμί που προσφέρεται καθώς γνωρίζουν ότι πολλές φορές μπορεί να είναι κατεψυγμένο, ξαναζεσταμένο ή ακόμη και να έχει περισσέψει από προηγούμενο τραπέζι.

    1η δημοσίευση: 14 Νοεμβρίου, 2018