Πολλές φορές κατά την επίσκεψη σε ένα εστιατόριο, ο επισκέπτης καλείται να πληρώσει ένα ποσό, αρκετά συχνά μεγάλο, με την προσδοκία ότι θα δοκιμάσει ένα γεύμα υψηλών προδιαγραφών, με ποιοτικά, άρα και ακριβά υλικά, όπως για παράδειγμα το τυρί camembert.

Σε καμία των περιπτώσεων ο πελάτης δεν θα ήθελε να απόδειχθεί ότι εξαπατήθηκε από το εστιατόριο της επιλογής του, και πλήρωσε ένα εξωφρενικό ποσό για κάτι που θα αγόραζε πάμφηνα στο γειτονικό του supermarket.

Το πάθημα αυτό, που έγινε μάθημα, βίωσε μια πελάτισσα , η Emma Daniels, στο εστιατόριο Severn Shed στο Μπρίστολ. Πώς ακριβώς συνέβη; Η επισκέπτης παρήγγειλε το γνωστό σε όλους τυρί camembert, πιστεύοντας ότι θα ήταν κάτι το εξαιρετικό, κρίνοντας πάντα σύμφωνα με την τιμή του.

Όταν όμως, η παραγγελία της έφτασε στο τραπέζι, συνειδητοποίησε πως επρόκειτο για μια μάρκα τυριού, που αγοράζει μόνη της από το supermarket. Η διαφορά δυστυχώς ήταν ότι στην προκειμένη περίπτωση έπρεπε να το πληρώσει 10 φορές περισσότερο.

Η δημοσιοποίηση αυτού του γεγονότος προκάλεσε μεγάλη αναταραχή με τη διευθύντρια του εστιατορίου να αποφεύγει τις δηλώσεις, αν δεν επιβεβαιώσει πρώτα την αξία του συγκεκριμένου τυριού.