Το τυρί Raclette μας έρχεται από την Ελβετία, είναι ένα μεγάλο κεφάλι τυρί και τελευταία το trend είναι να το λιώνεις και να το περιχύνεις πάνω από τα πιάτα.

%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af

Στα περισσότερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης και του Παρισίου, λοιπόν, δίνουν έξτρα γεύση και πολλές θερμίδες στα πιάτα τους, προσθέτοντας φρεσκολιωμένο flambé τυρί πάνω σε κάθε σχεδόν συνταγή, μιας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή και για τους vegetarian.

Σε σαλάτες, πάνω από λαχανικά, κρεατικά, πατάτες, ακόμα και σκέτο με ψωμί, αυτό το τυρένιο trend μας κάνει θέλουμε να το δοκιμάσουμε τώρα!

Δείτε το βίντεο και πάρτε μία γεύση: