Ακριβώς όπως ο κόσμος του design, υπάρχουν πάντα νέα τρόφιμα, συνταγές και συστατικά. Ποια τρόφιμα, λοιπόν, εμφανίζονται στο Instagram, το TikTok και σε κάθε κατάστημα εστίασης; Εδώ είναι λοιπόν οι τάσεις των τροφίμων που πρέπει να γνωρίζετε – και μπορείτε να απολαύσετε αυτό το έτος.

PHOTO: LA Colombe

Στο παρελθόν, αν ήσουν έξω και δεν ήθελες να πιεις, δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Τώρα τα εστιατόρια δίνουν περισσότερη προσοχή από ποτέ για να δημιουργήσουν μοναδικά και όμορφα mocktail. Επειδή προσπαθεί κανείς να παραμείνει νηφάλιος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αισθάνεται ότι δεν έχει ένα όμορφο, νόστιμο ποτό!

Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι ο εθισμός μας στην καφεΐνη δεν πάει πουθενά. Ενώ ο καφές δεν είναι κάτι καινούργιο, οι μάρκες βρίσκουν περισσότερους τρόπους για να τον χρησιμοποιήσουν. Υπάρχουν περισσότερα κουτιά κρύας παρασκευής στα καταστήματα από ποτέ. Είτε σας αρέσει ένας μαύρος καφές, είτε αρωματισμένα lattes όπως το La Colombe, είτε ένα με πρωτεΐνη όπως ο Super Coffee, υπάρχει ένας για κάθε ανάγκη και επιθυμία. Τώρα ο καφές εμφανίζεται και στα φαγητά μας. Ο Trader Joe’s έχει εκπληκτικούς κόκκους εσπρέσο καλυμμένους με σοκολάτα, υπάρχουν πολλά παγωτά με γεύση καφέ, καφές σε μπισκότα, ακόμη και τρίβει καφέ για τη μπριζόλα σας.

Πηγή: bobbyberk.com