Η ετήσια μαγειρική πρόβλεψη της National Restaurant Association αναφέρει τις τάσεις των τροφίμων και των μενού για το τρέχον έτος. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με επαγγελματίες σεφ -μέλη της National Restaurant Association- σχετικά με τις τάσεις ζεστών τροφίμων και ποτών σε μενού εστιατορίων το 2019.

Οι τάσεις που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο είναι οι εξής:

1. Ποτά με βάση την κάνναβη / CBD.
2. Τρόφιμα με βάση την κάνναβη / CBD.
3. Zero-waste μαγειρική.
4. Πιάτα πρωινού εμπνευσμένα από τη διεθνή σκηνή.
5. Παγκόσμια γεύση στα γεύματα των παιδιών.
6. Hyper-local πιάτα και προϊόντα.
7. Νέες κοπές κρέατος.
8. Veggieφιλοσοφία στο επίκεντρο- τα λαχανικά μπροστά.
9. fast casual concepts με δημιουργούς τους chefs.
10. Χειροποίητα/ τοπικά παραγόμενα οινοπνευματώδη ποτά.