Το νέο εστιατόριο Hiroshi, στην Καλιφόρνια, έχει ιαπωνική κουζίνα και μπορεί να σερβίρει μόνο 8 άτομα τη βραδιά!

Μάλιστα το πιο ιδιαίτερο σε αυτό το εστιατόριο είναι ότι δε διαθέτει μενού αλλά το δείπνο κοστίζει από 395 μέχρι 600 δολάρια δολάρια το άτομο μαζί με τα ποτά.

Σεφ και ιδιοκτήτης είναι ο Hiroshi Kimura, που αν και έβαλε πωλητήριο στο προηγούμενο εστιατόριό του στη Χαβάη, κατάφερε το νέο του εστιατόριο να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια για τα υψηλόβαθμα στελέχη της τεχνολογίας, όπως της Google και της Apple.

Στο εξωτερικό της επιχείρησης, υπάρχει μια επιγραφή που ενημερώνει πως «δεν γίνονται κρατήσεις, αλλά μόνο με ραντεβού». Κάθε βράδυ το τραπέζι στρώνεται για 8 άτομα, και αν η παρέα αποτελείται από λιγότερα άτομα, τότε είναι υποχρεωμένη να αγοράσει και τις μερίδες, που θα αναλογούσαν σε αυτούς, που υπολείπονται.

Ένα από τα δημοφιλή πιάτα του εστιατορίου είναι η περίφημη μπριζόλα Wagyu, ένα εξαιρετικό κρέας, που είναι γνωστό για την τρυφερότητά του. Ωστόσο, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι ο σεφ, πριν την σερβίρει, την πασπαλίζει με φύλλα χρυσού και τη συνοδεύει με λευκά σπαράγγια και μια σάλτσα.