Τα Bar ύπνου εμφανίστηκαν πρόσφατα και από ότι φαίνεται θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Οι ιδέες για κέρδος δεν θα σταματήσουν ποτέ και αυτό επιβεβαιώνεται πολύ εύκολα με την νέα αυτή τάση που παρουσιάζεται την τελευταία περίοδο.

bar ύπνου

Σε μια εποχή, που η καθημερινότητα επιβάλλει τους γρήγορους και κουραστικούς ρυθμούς της, η ανάγκη για ξεκούραση γίνεται επιτακτική. Αυτήν την ανάγκη, λοιπόν, φαίνεται πώς αντιλήφθηκαν ορισμένοι φιλόδοξοι επιχειρηματίες, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν στο καταναλωτικό κοινό αυτό που του λείπει περισσότερο.

Ποιος δεν θα ήθελε, άλλωστε, να μπορεί να πάρει ένα μεσημεριανό υπνάκο;

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι τα bar ύπνου, και αποτελούν την νέα τάση στο Λονδίνο.

Ο πρωτοπόρος που σκέφτηκε την δημιουργία αυτής της τάσης είναι ο Mauricio Villamizar, συνιδρυτή των bar ύπνου “Pop&Rest”. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πελάτες του bar «Ο ύπνος είναι ζωτικό κομμάτι της ύπαρξης μας και της καλής μας υγείας. Προτιμώ, λοιπόν, να δίνω τα λεφτά μου σε μία τέτοια υπηρεσία, παρά να πιω έναν ακόμη καφέ ή να αγοράσω κάτι να φάω για να δώσω στο σώμα μου την ενέργεια που χρειάζεται για να παραμείνει όρθιο μέσα στην ημέρα»

Πόσο, λοιπόν, κοστίζει αυτή η υπηρεσία στο συγκεκριμένο bar;

Στα απολύτως βολικά δωμάτια, τα διαποτισμένα με νότες λεβάντας για χαλάρωση, με τα μαλακά, καθαρά κλινοσκεπάσματα και τις μάσκες ύπνου, ο μεσημεριανός ύπνος κοστίζει 23 δολάρια, προσφέροντας το ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα στις απαιτητικές υποχρεώσεις κάθε πελάτη.

bar ύπνου