Αδιαμφισβήτητα, υπάρχουν πολλά εστιατόρια που καταφέρνουν με μοναδικό τρόπο να συνδυάζουν διαφορετικές εμπειρίες, αλλά ποιο μπορεί να συνδυάζει και φαγητό και τουαλέτα;

τουαλέτα

Το, τουλάχιστον, ιδιαίτερο Modern Toilet κάνει τη διαφορά και βρίσκεται στην Ταϊπέι. Το περίεργο αυτό εστιατόριο αποφάσισε να βάλει στην ίδια πρόταση τόσο το φαγητό όσο και την τουαλέτα, κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις.

Το εστιατόριο αυτό καταφέρνει σε μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας να προσελκύει τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες, με αποτέλεσμα να φτάνει τεράστιους αριθμούς εσόδων, μόνο και μόνο γιατί αγαπά την τουαλέτα, και ό,τι συνεπάγεται αυτή.

Με λίγα λόγια, αντί για πιάτα, το φαγητό σερβίρεται σε μικροσκοπικές λεκάνες, τα γλυκά έχουν σχήμα περιττωμάτων ενώ τα ποτά σερβίρονται σε ουροσυλλέκτες. Όσο για τα καθίσματα, είναι πραγματικές λεκάνες, με τη μόνη διαφορά, ότι έχουν πάνω τους μαξιλαράκια.

Φυσικά, η τουαλέτα δεν εμφανίζεται μόνο στο design αλλά και στα ονόματα των πιάτων. Αυτά, προφανώς, παραπέμπουν σε ανθρώπινες ακαθαρσίες ή είδη αντικειμένων, και παρά το ενδεχομένως “αηδιαστικό” κλίμα έχει γίνει αγαπητό τόσο από νεαρούς, οικογένειες όσο και ηλικιωμένους.