Ακόμα ένα βραβείο υψηλού κύρους κέρδισε η εταιρεία TROPICAL CAFÉ που κατασκευάζει και εξάγει  μηχανήματα καβουρδίσματος καφέ. Το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη αναγνώριση και σηματοδοτεί την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας στον τομέα των εξαγωγών.

Τα ” Greek Exports Forum & Awards 2020″  διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και άλλων φορέων.

Στην ομιλία του ο ιδιοκτήτης της Tropical Café, Παύλος  Λάγιος,  ανέφερε: «Η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι το προϊόν μας είναι καινοτόμο,  γι’ αυτό έτυχε μεγάλης αποδοχής από τις χώρες της Ευρώπης και κυρίως από τη  Γερμανική αγορά,  που σήμερα εξάγουμε το 80% της παραγωγής μας».

Tropical Café: όταν το καβούρδισμα του καφέ γίνεται παιχνίδι

Οι αυτοματοποιημένες μηχανές καβουρδίσματος με τεχνητή νοημοσύνη από την Tropical Café ήρθαν να αλλάζουν τα δεδομένα και να κάνουν το καβούρδισμα… πιο εύκολο.

Η διαδικασία του καβουρδίσματος του καφέ είναι μια τέχνη που απαιτεί γνώσεις, εξειδίκευση, κατάλληλο εξοπλισμό και μηχανήματα καθώς και πολύ υπομονή. Είναι μια διαδικασία πολύ σημαντική στην αλυσίδα του καφέ που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το τελικό αποτέλεσμα που γευόμαστε στο φλιτζάνι. Αυτή λοιπόν την σημαντική διαδικασία ήρθε να αλλάξει και να την κάνει πιο εύκολη η εταιρία Tropical Café με τις μηχανές καβουρδίσματος TR-1000, TR-3000 και TR-5000. Οι εν λόγο μηχανές διαθέτουν Tεχνητή Nοημοσύνη (Artificial Intelligence) πράγμα που  σημαίνει ότι καβουρδίζουν 100% αυτόματα, με ειδικά «πρόγραμμα προσομοίωσης», 120 στον αριθμό, χωρίς να χρειάζεται κάποιος χειριστής.

Τι σημαίνει όμως πλήρως αυτόματη ; Σημαίνει ότι ο καφές καβουρδίζεται χωρίς να χρειάζεται η ανθρώπινη παρέμβαση και με τις μηχανές της Tropical Café γίνεται παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνει ο χειριστής της είναι απλά να επιλέξει ένα από τα 120 προφίλ καβουρδίσματος, να βάλει σε λειτουργία τη μηχανή, να περιμένει να προθερμαθεί και να ρίξει τον πράσινο κόκκο στη μηχανή. Από κει και πέρα όλα γίνονται αυτόματα. Ο καφές καβουρδίζεται και όταν η διαδικασία τελειώσει, πέφτει στο ταψί και αρχίζει η τελική  διαδικασία ψύξης του. Τόσο εύκολα και απλά.

Οι μηχανές TR-1000, TR-3000 και TR-5000 είναι μικρές στο μέγεθος, οπότε δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα  230v/AC με τεχνολογία INVERTER για μεγάλη οικονομία στο ρεύμα. Δεν χρειάζονται ειδική άδεια εγκατάστασης, είναι οικολογικές και δεν απαιτούν εξειδικευμένους χώρους διότι διαθέτουν φίλτρα ενεργού άνθρακα για να μην μολύνουν το περιβάλλον. Επίσης διαθέτει αισθητήρα υγρασίας/CO2/C0 που εξασφαλίζει ίδια ποιότητα καφέ σε κάθε ψήσιμο.

Με τις μηχανές λοιπόν, της Trocipal Café θα έχετε πάντα φρέσκο καφέ στην ποσότητα που επιθυμείτε. Επιπλέον κάθε φορά που θα βρίσκονται σε λειτουργία, θα γεμίζουν το κατάστημά σας με τις γοητευτικές και δελεαστικές μυρωδιές του καφέ.