Η Ζυθοποιία Πηνειού άνοιξε επίσημα τις πόρτες της και υποδέχθηκε τους εκατοντάδες φίλους και συνεργάτες της σ’ ένα κεφάτο πάρτι και μοιράστηκε μαζί τους τη χαρά της δημιουργίας, με άφθονη μπίρα, μοναδικές στιγμές και ξενάγηση στους χώρους του υπερσύγχρονου Ζυθοποιείου.

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού κ. Γεώργιος Πέτρου αναφέρθηκε στο όραμα της εταιρίας λέγοντας: «Η πρώτη μπίρα της Λάρισας οραματιζόμαστε να είναι πρώτη παντού: στην ποιότητα, στην αξιοποίηση των ανθρώπων και των πρώτων υλών του τόπου μας, στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, στο σεβασμό του περιβάλλοντος», ενώ τόνισε ότι στόχος της ζυθοποιίας είναι η συνεχής ανάπτυξη σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που να δίνουν τη μοναδική σφραγίδα της περιοχής μας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Ζυθοποιία Πηνειού παράγει δύο τύπους μπίρας, την Belgian Ale και την Pilsner. Είναι η πρώτη φρέσκια, απαστερίωτη μπίρα που παράγεται στη Λάρισα από τοπικές πρώτες ύλες. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, αλλά και το μεράκι των ανθρώπων της,  εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς φίλους της μπίρας.

Παράλληλα στο χώρο της ζυθοποιίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλα τα στάδια παραγωγής της μπίρας καθώς και γευσιγνωσίες. Εντός του κτιρίου θα λειτουργεί και κατάστημα λιανικής όπου θα μπορεί το κοινό να προμηθεύεται μπίρα και  συλλεκτικά αξεσουάρ  LoLa.

Η μπίρα LoLa διατίθεται σε καταστήματα εστίασης στο Νομό Λάρισας και της Θεσσαλονίκης, σε κάβες στη Λάρισα και σύντομα στα σούπερ μάρκετ Βλαχοδήμος.