cafe-resto-powerbank-by-romoss-1

Με την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση των σύγχρονων φορητών συσκευών στην καθημερινότητά μας, η ανάγκη χρήσης ενός Smartphone ή ενός Tablet σε διάφορες εφαρμογές και χρήσεις, είναι πια επιτακτική. Το ίδιο και η ανάγκη παροχής ενέργειάς στις συσκευές αυτές. Ιδιαίτερα δε όταν κανείς βρίσκεται εκτός του δικού του προσωπικού χώρου και δεν διαθέτει τα απαραίτητα εξαρτήματα φόρτισης ή δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε κάποια πηγή ρεύματος , όπως όταν βρίσκεται σε έναν χώρο αναψυχής ή εστίασης ή σε κάποιο θέρετρο.

Η ανάγκη αυτή εντοπίστηκε στην αγορά από την ITREND P.C., μια ελληνική εταιρεία με εστίαση στην καινοτόμο τεχνολογία, η οποία φρόντισε να μελετήσει και να δημιουργήσει μια σύγχρονη και πρακτική λύση για το πρόβλημα αυτό. Λύση η οποία εξυπηρετεί τόσο τις επιχειρήσεις, που καλούνται να παρέχουν ολοένα και υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών, όσο και τους πελάτες αυτών, οι οποίοι εκφράζουν τις αντίστοιχες ανάγκες και προσδοκίες.

Η εταιρεία σχεδίασε και κατασκεύασε στην Ελλάδα μια compact επιτραπέζια συσκευή, ιδανική για χώρους εστίασης & τουρισμού, που μέσα της περιέχει PowerBank με μεγάλη χωρητικότητα ενέργειας και έχει ενσωματωμένα καλώδια για να καλύπτει όλες τις μάρκες smartphone. Ακόμα δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης της συσκευής για λόγους προβολής, μέσω της ειδικής θήκης ενημερωτικού φυλλαδίου ή καταλόγου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει πια κανείς, για να έχει μια γρήγορη φόρτιση στη συσκευή του όταν βρίσκεται σε έναν σχετικό χώρο, είναι να την συνδέσει με το Café/Resto Power Bank που παρέχει η επιχείρηση σε διάφορα σημεία. 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής

germany

Το Cafe/Resto PowerBank μπορεί να φορτίσει ένα πολύ μεγάλο εύρος φορητών συσκευών με τάση φόρτισης 5V. Συγκεκριμένα, μπορεί να φορτίσει smartphones, tablets, MP3, MP4, ψηφιακές μηχανές, φορητές παιχνιδομηχανές, ακόμα και ηλεκτρονικό τσιγάρο. Όλα αυτά ανεξαρτήτως μάρκας συσκευής και λογισμικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μπαταρία μας φέρει την τεχνολογία FitCharge που προσαρμόζει την ένταση του ρεύματος στις απαιτήσεις τις κάθε συσκευής και έτσι η φόρτιση είναι απόλυτα ασφαλής, όποια κι αν είναι η φορτιζόμενη συσκευή.

Η βασική έκδοση του Café/Resto PowerBank φέρει την πολύ ισχυρή μπαταρία ROMOSS με χωρητικότητα 16.000mAh. Αυτό σημαίνει πως αν πάρουμε ως παράδειγμα ένα iPhone 6 του οποίου η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1810mAh, τότε οι πραγματικές φορτίσεις θα είναι 8 πλήρεις (από το 0% έως το 100%) ή ως εναλλακτικό παράδειγμα 16 φορτίσεις από 50%. Σύντομα θα υπάρξει και μεγαλύτερη έκδοση για ακόμα περισσότερες φορτίσεις.

Ένα βασικό πλεονέκτημα των μπαταριών του Cafe/Resto PowerBank είναι η ταχύτητα με την οποία φορτίζουν τις σύγχρονες συσκευές. Συγκεκριμένα, δεδομένου πως υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση 2.1Α, οι περισσότεροι χρήστες διαπιστώνουν πως η συσκευή τους φορτίζει πολύ πιο γρήγορα από ότι όταν φορτίζουν σε έναν κοινό αντάπτορα πρίζας έντασης ρεύματος 1Α.  Ακόμη, μεγάλο όφελος παρέχει το γεγονός ότι η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί με νέα όταν χρειαστεί το μέλλον για οποιοδήποτε λόγο. Έτσι η διάρκεια ζωής της επένδυσης παρατείνετε, με μειωμένο πρόσθετο κόστος.

Όσον αφορά την επιχείρηση, με χρήση του φορτιστή 2,1Α που παρέχεται, ο χρόνος πληρους φόρτισης του Café/Resto PowerBank (όταν εξαντληθεί η μπαταρία του) είναι περί τις 10 ώρες. Χρόνος αρκετά μικρός αν αναλογιστεί κανείς πως η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι πάνω από 8 φορές αυτής ενός κινητού. Συνήθως η επιχείρηση εκμεταλλεύεται τις ώρες που είναι κλειστή ή που η κυκλοφορία είναι μειωμένη, ώστε να φορτίσει τη συσκευή, είτε διαθέτει εφεδρικές και τις εναλλάσει.

Το προϊόν και η θέση του στην αγορά της εστίασης και του τουρισμού

cafe-resto-powerbank-by-romoss-2

Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων είναι τεράστια από τις πρώτες κι όλας ημέρες διάθεσης του προϊόντος. Μέσω της καθημερινής επικοινωνίας της κατασκευάστριας εταιρείας με επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, διαπιστώνεται πως το προϊόν τούς παρέχει σημαντική διευκόλυνση, δεδομένου ότι το προσωπικό τους καθημερινά καλείται να βρει τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών στην ανάγκη της φόρτισης.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως το Café/Resto PowerBank ήρθε για να καλύψει μια υπάρχουσα, πραγματική ανάγκη τόσο του κοινού, όσο και των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση η ζήτηση έρχεται από κάθε πλευρά της Ελλάδας.

Η Ελλάδα είναι μια κατεξοχήν τουριστική χώρα και μάλιστα με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στον κλάδο αυτό. Η τεχνολογική καινοτομία μπορεί να προάγει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εταιρεία στοχεύει να αποτελέσει κομμάτι αυτής της εξέλιξης. Επιπρόσθετα, στη δεδομένη χρονική στιγμή τυγχάνει να βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τον τουρισμό, με το προϊόν μας να μπορεί να αποτελέσει μέρος του εξοπλισμού σε ένα επενδυτικό σχέδιο.