Προσανατολισμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του πελάτη η Foodrinco SA διατηρεί μια από τις αρτιότερες ομάδες Baristi της αγοράς.

Όλοι οι Baristi της εταιρίας είναι πιστοποιημένοι από τον SCA (Specialty Coffee Association) και είναι επιφορτισμένοι με το έργο του ποιοτικού ελέγχου του καφέ που σερβίρεται στα φλιτζάνια των καταναλωτών.

Με καθημερινές επισκέψεις στα καταστήματα καφέ, εγγυόμαστε την ποιότητα του espresso και του καφέ φίλτρου η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των πελατών σας και θα αυξήσει το customer loyalty.

Φροντίζουμε η περιοδικότητα των επισκέψεων να είναι τέτοια ώστε να εξασφαλίζεται σταθερά υψηλή ποιότητα προϊόντος και ο έγκαιρος εντοπισμός πιθανών αποκλίσεων από τα standards που έχουμε ορίσει.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ελέγχουμε την δοσολογία του καφέ (γραμμάρια καφέ – εκχύλιση καφέ – πίεση νερού μηχανής espresso – θερμοκρασία μηχανής espresso), τη σωστή λειτουργία του μύλου άλεσης (άλεση μύλου – κατάσταση μαχαιριών μύλου – καθαρισμός μαχαιριών μύλου) και της μηχανής espresso και όπου χρειαστεί επεμβαίνουμε ρυθμίζοντας και τα δύο για το τέλειο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι.