Μιχαήλ Χατζής ο Chef που με την δίκη του ιδέα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του
Ξεκινώντας από το μηδέν και συγκεκριμένα από την Πάτρα φεύγει για σπουδές στον εκπαιδευτικό όμιλο Le monde εκει σπουδάζει Chef και F&B Manager δίπλα στους καλύτερους του χώρου και έπειτα με σταθερά βήματα προσπαθεί να γίνει μέρος της γαστρονομίας.
Τα πιάτα του συναρπάζουν τους λάτρες του Fine dining διότι εκει αποτυπώνετε η αγάπη του Chef για την μαγειρική.
Όταν ρωτήθηκε “γιατί μάγειρας;” η απάντηση του ήταν καθηλωτική δίνοντας σε λίγες φράσεις τι είναι η μαγειρική.
“Ο λόγος που επέλεξα να γίνω μάγειρας είναι διότι πάντα ήθελα να προσφέρω το χαμόγελο στους ανθρώπους, έτσι μέσα από τη δουλειά μου μπορώ με σωστή επιλογή πρώτης ύλης να δώσω αυτό που πάντα ήθελα και αυτό επιτυγχάνεται όταν ένα πιάτο κάνει την γεύση ανάμνηση…”
Πλέον ακούγεται και για την ξεχωριστή του ιδέα, τα προϊόντα Philippemichel, αλάτια σε διαφορά αρώματα και γεύσεις που δίνουν κάτι ξεχωριστό σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας.
Δεν υπάρχουν στην αγορά και δεν θα υπάρξουν τόσο εύκολα θα είναι για ανθρώπους του χώρου και της γαστρονομίας όπως τονίζει ο Chef. Μιλάμε για ένα luxury brand το οποίο έχει την υπογραφή του Μιχαήλ Χατζή.