Νέες Ποικιλίες… Νέες Εμπειρίες!
Ο σύγχρονος καταναλωτής έχει εξελιχθεί σε έναν απαιτητικό γνώστη του καφέ, που δεν αρκείται πια σε απλές επιλογές. Με την αυξημένη πρόσβαση σε πληροφορίες και εμπειρίες, ξέρει τι θέλει: από την προέλευση του καφέ και τον τρόπο καλλιέργειας, μέχρι την τεχνική εκχύλισης και την ποιότητα της παρασκευής. Ο κάθε πελάτης έχει διαμορφώσει συγκεκριμένα γούστα και προτιμήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε καβουρδίσματα, αρώματα και μεθόδους παρασκευής που ταιριάζουν στην προσωπικότητά του.
Η σχέση του με τον καφέ δεν είναι απλώς καθημερινή συνήθεια, αλλά μια γαστρονομική εμπειρία που αντανακλά τον τρόπο ζωής και την αναζήτηση ποιότητας. Η Nespresso Professional συνεχίζει να συνδυάζει ποιότητα, γεύση και βιωσιμότητα, προσφέροντας λύσεις καφέ, που εντυπωσιάζουν και ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με στόχο να αναβαθμίσει την εμπειρία του καφέ στον επαγγελματικό κόσμο και να προσφέρει νέες γευστικές εμπειρίες, υποδέχεται δύο νέες ποικιλίες: τον Indonesia και τον Forte Extra.
Ο Indonesia, ένας single-origin καφές με πιστοποίηση Fairtrade, φέρνει νότες ξύλου και δημητριακών, αποκαλύπτοντας τη μαγεία της Σουμάτρας. Με τον μοναδικό τρόπο επεξεργασίας του, προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία που απολαμβάνεται ιδανικά ως Espresso ή Ristretto.
Ο Forte Extra, με έντονο γευστικό προφίλ από νότες δημητριακών και καραμέλας, ξεχωρίζει για την αυξημένη περιεκτικότητά του σε καφεΐνη. Σχεδιασμένος για στιγμές που απαιτούν ενέργεια και γεύση, αναδεικνύεται καλύτερα ως Espresso ή Lungo.
Άρθρο από το τεύχος No13 του
CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine,
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης.
Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε δωρεάν:
https://cabare.gr/food-drink-