Η Ioniki παρουσιάζει τις νέες επιλογές προϊόντων της με σεβασμό και συνέπεια στους επαγγελματίες του κλάδου του Food Service. Συγκεκριμένα, τα χωριάτικα μπουρέκια με την τεράστια ποικιλία τους σε διαφορετικές γεύσεις, αποτελούν το πιο γευστικό και οικονομικά προσιτό meal με μόλις 100gr απόλαυσης, που αδιαμφησβήτητα είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας!

Οι 8 λαχταριστές επιλογές της Ioniki είναι εμπνευσμένες από αυθεντικές και παραδοσιακές συνταγές και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γευστικών προτιμήσεων, ώστε να ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Τα χωριάτικα μπουρέκια με τυρί, με σπανάκι και τυρί, με αλλαντικό και τυρί αποτελούν τις πιο κλασικές αλλά ακαταμάχητες επιλογές.

Παράλληλα, τα μπουρέκια με κοτόπουλο και bacon περιέχουν ολόκληρα κομμάτια κοτόπουλο με κρεμώδη μπεσαμέλ, αλλά και τα μπουρέκια με κιμά θα μαγέψουν το καταναλωτικό κοινό με τον εξαιρετικό συνδυασμό του κιμά με το κρεμμύδι,  το πλιγούρι, το βούτυρο και τα καρυκεύματά τους. Δεν μπορούν βέβαια να παραληφθούν οι γλυκές επιλογές, οι οποίες είναι αυτές των μπουρεκιών με μήλο & κανέλα καθώς και με τυρί & μέλι για τους λάτρεις των συνδυασμών αλμυρού και γλυκού.

Τέλος, τα χωριάτικα μπουρέκια με τομάτα και ελιά αποτελούν την καλύτερη νηστίσιμη και συγχρόνως χορτοφαγική επιλογή σε όσους επιλέγουν τις συγκεκριμένες διατροφικές τάσεις!