Με το σλόγκαν του Red Dot Award 2022 “Winning is the beginning”, τα καινοτόμα LiberoPro και TrinityPro της Electrolux Professional αναδεικνύονται νικητές του Red Dot Award 2022 στον τομέα του σχεδιασμού νέων προϊόντων. Το βραβείο αυτό είναι το πιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την ποιότητα του σχεδιασμού προϊόντων στο χώρο της βιομηχανίας.

Ο επιτραπέζιος κόφτης/επεξεργαστής/πολτοποιητής TrinityPro και η plug and play λύση μαγειρικής LiberoPro, μπορούν να υπερηφανεύονται για το διάσημο και χαρακτηριστικό εμπορικό σήμα βραβείου σχεδιασμού που έλαβαν. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Electrolux Professional έχει κερδίσει περισσότερα από ένα βραβεία Red Dot την ίδια χρονιά. Η παγκόσμια ένδειξη διάκρισης απονέμεται από μια διεθνή κριτική επιτροπή που αξιολογεί την υπεροχή στο σχεδιασμό και την καινοτομία, μέσα από χιλιάδες προϊόντα που υποβάλλονται ετησίως.

Η Electrolux Professional διατηρεί το σταθερό της ιστορικό νικηφόρων υποβολών για το αναγνωρισμένου κύρους Red Dot Design Award, τον διεθνή διαγωνισμό που απευθύνεται σε όλους εκείνους που θα ήθελαν να διακριθεί η επιχείρησή τους μέσω του εξαιρετικού σχεδιασμού των νέων προϊόντων τους.

“Η βράβευση αυτή, είναι μια απτή απόδειξη ότι τόσο το LiberoPro όσο και το TrinityPro έχουν υλοποιηθεί σε επίκαιρα και μοναδικά προϊόντα για καθημερινές πολλαπλές και ευέλικτες εργασίες προετοιμασίας φαγητού”, τονίζει ο Michele Cadamuro, Επικεφαλής του τμήματος Καινοτομίας και Σχεδιασμού της Electrolux Professional. “Επιπλέον, είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι δύο λύσεις της Electrolux Professional, βραβεύτηκαν ταυτόχρονα με το διεθνώς αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα σχεδιαστικής αριστείας Red Dot ”. 

LiberoPro – plug & play επαγγελματική ολοκληρωμένη λύση μαγειρικής μπροστά στον πελάτη

Οι κομψές γραμμές, ο ουδέτερος και μινιμαλιστικός σχεδιασμός αυτής της φορητής λύσης μαγειρικής, κάνουν το LiberoPro ελκυστικό για μαγειρική μπροστά στον πελάτη, ακόμη και σε εστιατόρια πολυτελείας.  Οι σεφ μπορούν να προσαρμόσουν και να οργανώσουν τον πάγκο μαγειρικής για να τον κάνουν να λειτουργεί εργονομικά για αυτούς, χρησιμοποιώντας επιπλέον, ένα πλαϊνό ράφι, θήκη για πετσέτες κουζίνας και ένα ουδέτερο συρτάρι υψηλής χωρητικότητας. 

TrinityPro – Κόφτης λαχανικών, Επεξεργαστής τροφίμων και Συνδυαζόμενος Κόφτης-Πολτοποιητής

Αυτό το συμπαγές all-in-one προϊόν, σχεδιάστηκε πραγματικά με την καρδιά του χρήστη και είναι το 1ο προϊόν της κατηγορίας Δυναμικής Προετοιμασίας της Electrolux Professional που έχει λάβει πιστοποίηση Ergocert 4 αστέρων. Ο συνδυασμός σχεδιαστικών χαρακτηριστικών, τεχνικών λειτουργιών και χρηστικότητας, είναι αυτό που κάνει το TrinityPro μοναδικό και που να αρέσει τόσο πολύ, έτσι ώστε να επιλεχθεί να εκτεθεί στο Μουσείο Red Dot στο Έσσεν της Γερμανίας. 

The Red Dot Award 

Η διάκριση “Red Dot” έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μια από τις πιο περιζήτητες σφραγίδες ποιότητας για τον καλό σχεδιασμό ενός προϊόντος και τα βραβεία Red Dot θεωρούνται από τα πιο σεβαστά και πολυπόθητα διεθνή βραβεία σχεδιασμού νέων προϊόντων.   Για περισσότερο από 60 χρόνια, η Electrolux Professional με τον κορυφαίο σχεδιασμό των προϊόντων της, συνεχίζει να κερδίζει βραβεία Red Dot, όπως και στο παρελθόν για τη σειρά SkyLine Cook&Chill, πλυντήριο πιάτων τούνελ green&clean Rack Type και το ενιαίο μπλοκ μαγειρικής thermaline M2M.